PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Συγχαρητήρια Παύλο!


Ο δικός μας, Περιστεριώτης, δημοσιογράφος Παύλος Κουστέρης βραβεύτηκε χθες το βράδυ στα 19α βραβεία του ΠΣΑΤ.

Σε μια ιδιαίτερα όμορφη εκδήλωση, οι Παύλος Κουστέρης και Χρήστος Σωτηρακόπουλος τιμήθηκαν ο μεν πρώτος για την συνέντευξη του στον πρώην ποδοσφαιριστή Μπάμπη Ταμπάση, ο δε δεύτερος για τη ραδιοφωνική του εκπομπή «Τα διαμάντια είναι παντοτινά».

«Είναι μια μεγάλη ημέρα, δύο άνθρωποι του ΣΠΟΡ FM βραβεύονται. Για μένα ήταν η δεύτερη φορά, η προηγούμενη ήταν πριν από 17 χρόνια. Ήταν πριν από 17 χρόνια για τον έναν αιώνα σπορ, τις 100 καλύτερες στιγμές. Επίσης είναι πολύ ευχάριστο το ότι βραβεύτηκε σήμερα και ο Παύλος ο Κουστέρης, που δείχνει ότι υπάρχει μια συνέχεια. Τα βραβεία από πίσω τους κρύβουν ανθρώπους που δουλεύουν. Είναι, επίσης, ευχάριστο που βραβεύονται πολλοί νέοι. Ο Παύλος είναι ένα εξαιρετικό παιδί.

Επίσης, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Γιάννη Σαπουντζάκη, ένα παιδί από το ΚΑΡ που με βοήθησε. Δεν ήταν εύκολο, πήγαμε πίσω 45 χρόνια για να βρούμε γεγονότα για το “Τα διαμάντια είναι παντοτινά”. Ήταν κάτι που δεν έγινε ούτε στην Αγγλία, ούτε στη Βραζιλία αλλά στην Ελλάδα. Για πρώτη φορά υπήρξαν πέναλτι και όχι στρίψιμο του νομίσματος, στο ματς Καλλιθέα-Εδεσαϊκός», ήταν τα λόγια του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Με τη σειρά του ο Παύλος Κουστέρης τόνισε: «Ευχαριστώ για τα πολύ καλά του λόγια τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο. Όταν μιλάει ένας άνθρωπος, με τον οποίο έχεις μεγαλώσει, με τέτοια λόγια για εσένα είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ωστόσο, αυτός που αξίζει το βραβείο, το βραβείο ζωής είναι ο Μπάμπης Ταμπάσης. Έδωσε ένα μάθημα ότι η ζωή δεν σταματάει, συνέχισε με το κεφάλι ψηλά και έδειξε ότι μετά από μια ατυχία μπορεί ο καθένας να συνεχίσει. Θέλω να τον ευχαριστήσω που με εμπιστεύτηκε παρότι δεν είχαμε κάποια προσωπική σχέση, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος».

Η οικογένεια του PeristeriNews.gr νιώθει περήφανη που συνεργάζεται με τον Παύλο Κουστέρη και του εύχεται μεγαλύτερες επιτυχίες στη δημοσιογραφική σταδιοδρομία του!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment