Σε πέντε συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές μετά από σοβαρό επεισόδιο μεταξύ οδηγών που εκτυλίχθηκε στο Ίλιον και κατέληξε σε τραυματισμό στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.), το περιστατικό ξεκίνησε στη λεωφόρο Θηβών, στο ύψος της οδού Πρωτεσιλάου, όταν ένας 30χρονος οδηγός, που κινούνταν μόνος του, ενεπλάκη σε έντονο διαπληκτισμό με 27χρονο οδηγό άλλου οχήματος. Στο δεύτερο αυτοκίνητο επέβαιναν ακόμη τρία άτομα, δύο 20χρονοι και ένας 30χρονος.
Η ένταση δεν περιορίστηκε στο σημείο, αλλά συνεχίστηκε εν κινήσει, με τα δύο οχήματα να κατευθύνονται προς τη λεωφόρο Παναγή Τσαλδάρη, στο Περιστέρι. Στο ύψος του Αγίου Αντωνίου, η κατάσταση κλιμακώθηκε επικίνδυνα, όταν ο 30χρονος φέρεται να τραυμάτισε ελαφρά τον 27χρονο στο χέρι, χρησιμοποιώντας κατσαβίδι.
Αστυνομικοί που επιλήφθηκαν της υπόθεσης εντόπισαν το αιχμηρό αντικείμενο στο όχημα του δράστη, κρυμμένο κάτω από το πατάκι, και το κατέσχεσαν ως πειστήριο.
Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση, απειλή, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

