PeristeriNews.gr
Lifestyle

Survivor: Ποιος είναι ο Περιστεριώτης που πάει Άγιο Δομίνικο


Συνεχίζονται οι προσθήκες παικτών στο Survivor με μια από τις επόμενες προσθήκες να έχει Περιστεριώτικο άρωμα.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη καταστήματος ένδυσης και υπόδυσης στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στην Αιμιλίου Βεάκη, Σάκη Κατσούλη.

Ο Περιστεριώτης επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα γνωστός στην πόλη μας ενώ στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ θα συναντήσει και μια έτερη γνωστή του, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η Μαριαλένα είναι η πρώην του Σάκη Κατσούλη ενώ είναι και αυτή γνώριμη στους θαμώνες της Αιμιλίου Βεάκη αφού εργαζόταν κατά το παρελθόν σε γνωστό καφέ.

Στον Άγιο Δομίνικο ο Περιστεριώτης επιχειρηματίας θα συναντήσει και μια ακόμα πρώην του, την Χριστίνα Κεφάλα, η οποία συμμετείχε και στον τελευταίο κύκλο του “My Style Rocks”.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος μέσα από την εκπομπή “Love it”, οι δυο τους θα ενισχύσουν την μπλε ομάδα.

Ωστόσο, αυτό που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι να δούμε την αντίδραση της Μαριάλενας Ρουμελιώτη με την άφιξη του Σάκη Κατσούλη, καθώς οι δυο τους στο παρελθόν ήταν ζευγάρι για πολλά χρόνια. Μάλιστα, έκαναν μαζί την αίτηση συμμετοχής για το Survivor, τον περασμένο Σεπτέμβριο, όμως, χώρισαν.

Από την άλλη, αξίζει να σημειωθεί ότι η Χριστίνα Κεφάλα είναι η κοπέλα με την οποία ο Σάκης Κατσούλης έκανε σχέση μετά τον χωρισμό του με την Μαριαλένα, όμως πλέον δεν είναι μαζί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment