PeristeriNews.gr
Lifestyle

Survivor: Από τους «Διάσημους» στους «Μαχητές» ο Γιάννης Σπαλιάρας


Ίσως ο μοναδικός αρκετά διάσημος παίκτης του Survivor, Γιάννης Σπαλιάρας, άλλαξε ομάδα και θα αγωνίζεται πλέον στο reality με την ομάδα των «Μαχητών».

Αυτό αποφάσισε η ομάδα του στη διάρκεια της ψηφοφορίας στο συμβούλιο του νησιού, ύστερα από απόφαση της παραγωγής να προχωρήσει σε μεταγραφή προκειμένου να ενισχύσει την αντίπαλη ομάδα που έμεινε μισή μετά τον τραυματισμό του Μάριου Ιωαννίδη και της Ειρήνης Κολιδά.

https://www.youtube.com/watch?v=esHKSmbqjyY

Πριν από τη μονομαχία ανακοινώθηκε στους Διάσημους και τους Μαχητές πως δεν θα διεξαχθεί η καθιερωμένη μάχη για την ασυλία και πως οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για… μερέντα με ψωμί.

Ταυτόχρονα ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως στο συμβούλιο του νησιού δεν θα γίνει ψηφοφορία για τους 3 υποψήφιους για αποχώρηση, αλλά ψηφοφορία μεταξύ των Διάσημων για το ποιος παίκτης της ομάδας τους θα μετακομίσει στους Μαχητές.

Στο αγώνισμα επάθλου οι Διάσημοι επικράτησαν με 10-5 με την Λάουρα Νάργες να παίρνει τον χρυσό πόντο και να πανηγυρίζει έξαλλα, υποστηρίζοντας πως η σοκολάτα είναι η ζωή της κι αυτή που της έδωσε τη δύναμη για να νικήσει τη Σάρα Εσκενάζη στην μονομαχία.

Πριν από τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας, οι Διάσημοι μίλησαν ανοικτά για τον παίκτη που θα μετακομίσει στη διπλανή παραλία με τον Στέλιο Χανταμπάκη, τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ειρήνη Παπαδοπούλου να θέτουν υποψηφιότητα, λέγοντας πως δεν θα είχαν πρόβλημα να είναι υποψήφιοι.

Αντίθετα, η Βαλαβάνη, Χούτος, Σπαλιάρας και Κοκινάκης εξέφρασαν την επιθυμία να παραμείνουν με τους συμπαίκτες τους, αλλά ξεκαθάρισαν πως… δεν θα βάλουν τα κλάματα, αν αποφάσιζε κάτι διαφορετικό η ομάδα τους.

Την ίδια στιγμή στο συμβούλιο των Μαχητών οι περισσότεροι είχαν ταχθεί υπέρ του Αγγελόπουλου ή του Χανταμπάκη, αναγνωρίζοντας πως είναι οι πιο δυνατοί στα αγωνίσματα και θα βοηθούσαν την ομάδας τους να επιστρέψει στις νίκες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment