PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στρατούλης: Η ανεργία δεν αντιμετωπίζεται με προεκλογικά πυροτεχνήματα



Δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού Εργασίας σχετικά με την ανακοίνωση μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Η ανεργία δεν αντιμετωπίζεται με κυβερνητικά προεκλογικά πυροτεχνήματα, δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης με αφορμή τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού Εργασίας Γ. Βρούτση σχετικά με την ανακοίνωση μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Ειδικότερα ο κ. Στρατούλης, σημείωσε ότι η ανεργία δεν αντιμετωπίζεται με προεκλογικού τύπου ληγμένα πυροτεχνήματα, εφόσον συνεχίζονται οι μνημονιακές πολιτικές της λιτότητας και της ύφεσης, που την αυξάνουν συνεχώς, ιδιαίτερα στους νέους, σε πρωτοφανή ιστορικά για τη χώρα μας επίπεδα.

Χαρακτήρισε δε τα μέτρα που εξήγγειλαν σήμερα ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εργασίας ως μια κακόγουστη επανάληψη πολυχρησιμοποιημένων από τις κυβερνήσεις Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ πολιτικών διαχείρισης και όχι αντιμετώπισης της ανεργίας.

Έκανε λόγο για ανακύκλωση των ανέργων σε θέσεις προσωρινής, ανασφάλιστης και κακοπληρωμένης εργασίας ή κατάρτισης που δεν οδηγεί σε εύρεση εργασίας.

«Η ανεργία μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο από μια αριστερή κυβέρνηση, είπε που θα έχει ως προτεραιότητα τη δημιουργία θέσεων εργασίας με δραστική αύξηση των δημόσιων και κοινωνικών επενδύσεων, ενίσχυση της ρευστότητας, κυρίως των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, και αποκατάσταση των λαϊκών εισοδημάτων και πρώτα και κύρια του κατώτερου μισθού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment