PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στον ρυθμό της «Black Friday» ο πεζόδρομος στο Περιστέρι (photos)


Με την ταμπέλα της «Black Friday» κινούνται σήμερα τα καταστήματα του πεζόδρομου στο Περιστέρι, καθώς γνωστές αλυσίδες καταστημάτων και μικρότερα μαγαζιά αποφάσισαν να φέρουν εντός συνόρων τη εν λόγω «ξενόφερτη» μόδα, κάνοντας δελεαστικές προσφορές για τους καταναλωτές.

Η «Black Friday» θεσπίστηκε στις ΗΠΑ και έχει καθιερωθεί σε αρκετές χώρες, την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου. Αυτήν την ημέρα τα καταστήματα πραγματοποιούν πολύ μεγάλες εκπτώσεις, έως 80%.

img_2814

Από νωρίς το πρωί μεγάλη κινητικότητα παρατηρήθηκε επί της Εθνικής Αντιστάσεως στο Περιστέρι με ουρές καταναλωτών να υπάρχουν μόνο στα ταμεία μεγάλων καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών.

img_2817

Το ανησυχητικό της ημέρας είναι η κοπάνα που έκαναν αρκετοί μαθητές μικρότερης και μεγαλύτερης ηλικίας για να προλάβουν τις προσφορές που παρείχαν τα καταστήματα σε βιντεοπαιχνίδια και παιχνιδομηχανές. Χαρακτηριστικό ήταν ότι περπατώντας κάποιος στον πεζόδρομο στις 12 το μεσημέρι θα παρατηρούσε ότι μικρά παιδιά γυρνούσαν με μια τσάντα στο χέρι, γνωστής αλυσίδας καταστημάτων.

img_2820

Γενικά η «Black Friday» αποτελεί άλλο ένα γεγονός υπερκαταναλωτισμού και αμερικανοποίησης και βέβαια για να ψωνίσει κάποιος στις προσφορές των καταστημάτων πρέπει να έχει και χρήματα. Και δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα όπως και να αποκαλείται η τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα

Peristeri News

Leave a Comment