PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Στον Πυροσβεστικό Σταθμό στο Περιστέρι ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Λεωτσάκος


Τον 10ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών που βρίσκεται στο Περιστέρι επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης του Δυτικού Τομέα Αθηνών, Ανδρέας Λεωτσάκος.

Ο Αντιπεριφειάρχης ενημερώθηκε για ζητήματα συντονισμού και δράσεων που αφορούν στην τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.

Σε ένα ιδιαίτερο θετικό κλίμα υποδοχής από το Διοικητή του Πυροσβεστικού Σταθμού, κ. Πέτρο Μπούγια, και τους ανθρώπους που προασπίζονται καθημερινά τους πνεύμονες πρασίνου της Δυτικής Αθήνας, συζητήθηκαν οι τοπικές ιδιαιτερότητες και οι ανάγκες της χωρικής αρμοδιότητας του Δυτικού Τομέα.

Τονίστηκε η ετοιμότητα των πυροσβεστικών υπηρεσιών και η διασφάλιση της κινητοποίησης όλων των συναρμόδιων φορέων για ζητήματα καθαρισμών για το Ποικίλο Όρος, τη μέγιστη αξιοποίηση των εθελοντικών οργανώσεων και τον έλεγχο από τις αρμόδιες δημοτικές αρχές.

Ακόμη, η ενημέρωση του πολίτη για τα μέτρα αποφυγής πυρκαγιάς και τις ενέργειες που οφείλει να προβεί σε περίπτωση πυρκαγιάς είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία των δασικών εκτάσεων.

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης, θέτουν ως προτεραιότητα την προστασία του πολίτη και της φυσικής κληρονομιάς των δασών, υπογραμμίζοντας τη συνεχή συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κεντρικής Διοίκησης για σχεδιασμό και δράσεις πυροπροστασίας καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment