• Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Στον πρόεδρο της Βουλής το πόρισμα για την Αναθεώρηση του Συντάγματος

Peristeri News
Φεβ05/ 2019

Το πόρισμα της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος παρέδωσε σήμερα στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο πρόεδρος της επιτροπής, Νίκος Παρασκευόπουλος, παρουσία του αντιπροέδρου και του γραμματέα της επιτροπής, ΓιάννηΤραγάκη (ΝΔ), και Θόδωρου Παπαθεοδώρου (ΔΗΣΥ), αντίστοιχα.

Ο πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πολύ καλή δουλειά που, όπως είπε, έγινε στην επιτροπή κατά τη διάρκεια των εργασιών της, που ολοκληρώθηκαν σε 18 συνεδριάσεις και σε διάστημα δυόμισι μηνών.

«Θα είναι πολύ χρήσιμο για την Ολομέλεια της Βουλής οι συνάδελφοι να έχουν την έκθεση της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος με το corpus της συζήτησης, ενώ θα έχει και εξαιρετικό ενδιαφέρον, ελπίζω, και για την κοινή γνώμη, τον δημόσιο λόγο, τους κοινωνικούς φορείς» τόνισε ο κ. Βούτσης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής, η συζήτηση για την Αναθεώρηση του Συντάγματος θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια την επόμενη Τρίτη και Τετάρτη, 12 και 13 Φεβρουαρίου, έτσι ώστε, με άνεση χρόνου, να μιλήσουν τα μέλη της επιτροπής και άλλοι βουλευτές, καθώς και οι επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων.

«Να ξεκινήσουμε αυτή τη διαδικασία, έτσι ώστε πριν από τα μέσα Μαρτίου να έχει ολοκληρωθεί με τη δεύτερη συνεδρίαση της Ολομέλειας. Ήταν, νομίζω, και ελπίζω να είναι μέχρι τέλους, μια πολύ καλή σελίδα της τρέχουσας τέταρτης συνόδου της παρούσας περιόδου της Βουλής» κατέληξε ο κ. Βούτσης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ετικέτες: ,