PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στον εισαγγελέα σήμερα ο Μάκης Ψωμιάδης


Στον εισαγγελέα εκδόσεων Ευάγγελο Παντιώρα, προκειμένου να επικυρωθεί το ένταλμα σύλληψης, θα οδηγηθεί στις 10.00 σήμερα το πρωί ο Μάκης Ψωμιάδης.

Στον εισαγγελέα εκδόσεων Ευάγγελο Παντιώρα, προκειμένου να επικυρωθεί το ένταλμα σύλληψης, θα οδηγηθεί στις 10.00 σήμερα το πρωί ο Μάκης Ψωμιάδης, για τα στημένα παιχνίδια που ερευνά η ελληνική Δικαιοσύνη από το περασμένο καλοκαίρι.

Ο κ. Ψωμιάδης, ο οποίος οδηγήθηκε στις 20.30 το βράδυ της Δευτέρας στη Γ.Α.Δ.Α., βρίσκεται από χθες στα χέρια των ελληνικών Αρχών. Λίγο μετά τις 14.00, κλιμάκιο της Ιντερπόλ στην ΠΓΔΜ παρέδωσε σε αντίστοιχο ελληνικό κλιμάκιο, στον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων, τον εκ των βασικών κατηγορουμένων για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων που κρατείτο στις φυλακές των Σκοπίων από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της γείτονος χώρας.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Καβάλα αντιμετωπίζει τις πράξεις της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (σ.σ. ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, της εκβίασης με απειλή βλάβης του επαγγέλματος του εξαναγκαζομένου κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση και της ηθικής αυτουργίας σε απάτη κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα

Peristeri News

Leave a Comment