PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στον εισαγγελέα σήμερα ο ληστής της Γεωπονικής


Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 25χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη για την ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή εντός του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, κατά τον εφοδιασμό του ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, ενώ άφαντος παραμένει ο δεύτερος ληστής, ο οποίος διέφυγε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος είναι αδελφός συλληφθέντος το 2013 στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή για συμμετοχή στις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης και στον Φιλώτα Φλώρινας, ενώ είχε κατηγορηθεί ως μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Για τον λόγο αυτό για την υπόθεση της Γεωπονικής ενημερώνεται και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, αλλά την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας.

Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιες αστυνομικές αρχές, ο 25χρονος στην προανάκριση δεν αποκαλύπτει ποιος είναι ο συνεργός του και αρνείται να δώσει δακτυλικά αποτυπώματα.

Ο νεαρός, πάντως, δεν έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές για συμμετοχή σε επεισόδια ή κάποιο ποινικό αδίκημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κασετίνα με τα χρήματα που βρέθηκε στην κατοχή του ήταν και η μοναδική που άρπαξαν από την χρηματαποστολή, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας στο εννιάρι πιστόλι, μάρκας «τοκάρεφ» που είχε πάνω του, για να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Το σκούτερ που είχαν για τη ληστεία -αλλά δεν μπόρεσαν να το χρησιμοποιήσουν για την διαφυγή τους, καθώς δεν πήρε μπροστά- είχε κλαπεί πριν από δύο ημέρες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment