PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στον εισαγγελέα ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη


Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης οδηγείται σήμερα ο 23χρονος που συνελήφθη χθες για εμπλοκή στη δολοφονική επίθεση εναντίον του 19χρονου Άλκη που έχασε τη ζωή του σε δολοφονική επίθεση προχθές τα ξημερώματα στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος αλλοδαπός, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη χθες στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας. Ο συλληφθείς φέρεται ως ιδιοκτήτης του ενός από τα δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν οι δράστες και ο οποίος, σε κάθε περίπτωση, είναι εμπλεκόμενος στο συμβάν, διευκρίνισε η ΕΛ.ΑΣ.

Ο 23χρονος, φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος, θεωρείται σκληρός χούλιγκαν και είναι σεσημασμένος για υπόθεση οπαδικής βίας (το 2019), έχοντας παραπεμφθεί σε δίκη που εκκρεμεί.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία με δόλο, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, συμπλοκή με επακόλουθο τον θάνατο, όπως επίσης για παραβάσεις των Νόμων περί Όπλων και Αθλητισμού.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τους υπόλοιπους δράστες της προχθεσινής επίθεσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκτακτη διακοπή νερού σήμερα στο Περιστέρι

Peristeri News

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Leave a Comment