PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στον Ατρόμητο ο Γκαετάν Ρομπάιγ


Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γκαετάν Ρομπάιγ, που αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τη Λανς και υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Ο Γκαετάν Ρομπάιγ είναι Γάλλος, γεννημένος στις 9 Ιανουαρίου του 1994 και αγωνίζεται ως εξτρέμ, έχοντας τη δυνατότητα να προσφέρει λύσεις και από τη θέση του δεύτερου επιθετικού.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στην Ακαδημία της Λανς από την οποία αποχώρησε το 2011 σε ηλικία 17 ετών για να αγωνιστεί στην Αράς. Μέσω των εμφανίσεών του, αποκτήθηκε το 2017 για τη δεύτερη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν πραγματοποιώντας 20 συμμετοχές και σκοράροντας οκτώ γκολ και παραχωρήθηκε δανεικός στη Βαλενσιέν στην οποία παρέμεινε για 1,5 χρόνο.

Σε αυτό το διάστημα με τον γαλλικό σύλλογο είχε συνολικά 44 συμμετοχές με 20 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, υποχρεώνοντας την πρώτη του ομάδα, τη Λανς, να τον αγοράσει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τη σεζόν 2019/20 με τη φανέλα της Λανς είχε συνολικά 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας επτά γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ, βοηθώντας τα μέγιστα στην άνοδο του ιστορικού συλλόγου στη Ligue 1. Τον Οκτώβριο του 2020 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Γκενγκάν πραγματοποιώντας συνολικά 23 συμμετοχές και μοιράζοντας οκτώ ασίστ ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε και πάλι στη Βαλενσιέν έχοντας 31 συμμετοχές με επτά γκολ και έξι ασίστ.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας που επέλεξε και πήρε το νούμερο «7», πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr.

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και ακόμα περισσότερο στον Ατρόμητο. Είμαι λίγες ώρες εδώ, αλλά έχω μείνει εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις και τις φιλοδοξίες των ανθρώπων, που κάνουν τα πάντα για να βελτιώσουν ό,τι σχετίζεται με τον Ατρόμητο.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ για αυτή τη συμφωνία τον ιδιοκτήτη, τον κ. Σπανό, τον Τεχνικό Διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, αλλά και τον προπονητή μου, Κρις Κόλμαν για τη μεγάλη εμπιστοσύνη που μου έδειξε με όλα όσα μου είπε. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω και τους δικούς μου ανθρώπους που ήταν πολύ υποστηρικτικοί για αυτή την απόφαση και φυσικά τους μάνατζέρ μου που προσπάθησαν για το καλύτερο για εμένα.

Γνωρίζω ότι για την ομάδα μας είναι μια πάρα πολύ σημαντική χρονιά η φετινή, καθώς κλείνουμε 100 χρόνια ζωής και στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, ώστε να φέρουμε χαμόγελα στον κόσμο μας και επιτυχίες για τον Ατρόμητο.

Έχω μιλήσει ήδη με τον προπονητή μας Κρις Κόλμαν, και μου άρεσε πολύ το πλάνο του, ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει τους ποδοσφαιριστές του και εμένα, μου άρεσε επίσης το πώς σκέφτεται να με αξιοποιήσει και γενικότερα χάρηκα πάρα πολύ για όσα άκουσα από αυτόν. Πραγματικά ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του».

Παράλληλα, έστειλε και το μήνυμά του στους οπαδούς της ομάδας μας:

«Όπως είπα γνωρίζω ότι είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για μας λόγω των 100 χρόνων του Ατρόμητου, οπότε ανυπομονώ να τους δω από κοντά, τους περιμένω στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε για φέτος».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment