PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στον Άρειο Πάγο ο Κώστας Βαξεβάνης


Στον Άρειο Πάγο έφθασε ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, για το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, που δημοσιοποίησε ονόματα πολιτικών, δημοσιογράφων κι επιχειρηματιών οι οποίοι, όπως αναφέρεται από την εφημερίδα, παρακολουθούνταν από το Predator.

Mε αφορμή το εν λόγω δημοσίευμα, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος έδωσε χθες εντολή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα, έτσι ώστε να προσκομιστούν όλα τα στοιχεία.

Αν και ο κ. Βαξεβάνης κλήθηκε να καταθέσει στην προϊσταμένη της ποινικής δίωξης, ο εκδότης ήθελε να επισκεφτεί πρώτα τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Συγκεκριμένα ο κ. Ντογιάκος είχε ζητήσει από την εισαγγελία Πρωτοδικών να καλέσει άμεσα τον εκδότη και δημοσιογράφο της εφημερίδας Κώστα Βαξεβάνη για να εξεταστεί και να προσκομίσει όσα στοιχεία διαθέτει. Παράλληλα, στην παραγγελία που διαβίβασε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε να κληθούν και να εξεταστούν και τυχόν άλλα άτομα τα οποία θα προτείνει ο δημοσιογράφος, ή θα προκύψουν από την έρευνα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment