Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στον ανακριτή σήμερα ο Χρήστος Τσάκαλος

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ενώπιον του εφέτη ανακριτή, Ευτύχη Νικόπουλου, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, προκειμένου να απολογηθεί, ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην Οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Ενώπιον του εφέτη ανακριτή, Ευτύχη Νικόπουλου, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, προκειμένου να απολογηθεί, ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην Οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», Χρήστος Τσάκαλος.

Το κατηγορητήριο σε βάρος του περιλαμβάνει πράξεις που αφορούν το σχέδιο απόδρασης μελών των «Πυρήνων της Φωτιάς», το οποίο αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.

Υπενθυμίζεται ότι προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα έλαβαν η μητέρα των αδελφών Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου και η σύντροφος του δεύτερου, που συνελήφθησαν χθες.

Η 22χρονη Αγγελική που καταζητείτο ως συνεργάτιδα του Χριστόδουλου Ξηρού και συνελήφθη χθες έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το 7ο ΓΕΛ Περιστερίου συνεχίζει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα EPAS – Στο επίκεντρο το περιβάλλον και η αειφορία

Peristerinews.gr Newsroom

Νέα φορολογική απάτη από αλυσίδα φούρνων

Peristerinews.gr Newsroom

Παραιτήθηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος από την προεδρία της ΕΟΚ

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment