PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στον ανακριτή ο 21χρονος «δράκος» της Πάρου (video)


Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί ενώπιον του ανακριτή της Σύρου.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί ενώπιον του ανακριτή της Σύρου προκειμένου να απολογηθεί ο 21χρονος Πακιστανός, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε ότι ευθύνεται για την κακοποίηση και τον σοβαρό τραυματισμό της 15χρονης στην Πάρο, στις 22 Ιουλίου.

Φορώντας μάσκα full face για να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά του, με μπλε καπέλο τζόκει και αλεξίσφαιρο γιλέκο, ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στο γραφείο του ανακριτή υπό την συνοδεία μεγάλης αστυνομικής δύναμης.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας λύθηκε και ο γόρδιος δεσμός της υπεράσπισης του. Ο ανακριτής της Σύρου όρισε εξ επαγγέλματος την δικηγόρο Αλέκα Δήμου, από τη Μύκονο.

Ο 21χρονος είχε ζητήσει 48ωρη προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του, ενώ μαζί του κρατούνται και δυο ομοεθνείς του που έφυγαν μαζί του από την Πάρο και συνελήφθησαν στο διαμέρισμα της Νέας Χαλκηδόνας με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Την ίδια ώρα, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η μικρή Μυρτώ η οποία παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς μόνο η αναπνοή υποστηρίζεται μηχανικά. Αυτό που περιμένουν να δουν έστω και μια μικρή αντίδραση του σώματος της που θα αυξήσει τις ελπίδες ότι η Μυρτώ θα ξεπεράσει τα τραύματα της.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα

Peristeri News

Leave a Comment