PeristeriNews.gr
Media

Στον αέρα και πάλι η «Πρωινή Ενημέρωση»


Ανεστάλη η απεργία στην ΕΡΤ.

Στον αέρα βγήκε και πάλι η εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» στη ΝΕΤ, μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που έδωσαν οι παρουσιαστές της, Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη, με το γενικό διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ Αιμίλιο Λιάτσο. Ανεστάλησαν οι απεργιακές κινητοποιήσεις στην ΕΡΤ.

Την Τρίτη η ΠΟΕΣΥ ανακοίνωσε ότι «μετά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης της ΕΡΤ ΑΕ προς την επιτροπή απεργών δημοσιογράφων και των αιρετών εκπροσώπων τους ότι θα συμπορευθούν με τους εργαζόμενους για την επίλυση του ζητήματος των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου, τις αμοιβαίες εξηγήσεις που έδωσαν οι δημοσιογράφοι Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη με τον διευθυντή ειδήσεων, Αιμίλιο Λιάτσο και την επαναφορά τους στην παρουσίαση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής τους, και την υπόσχεση της διοίκησης της ΕΡΤ για διάλογο σχετικά με τις συλλογικές συμβάσεις και τους μισθούς, αναστέλλει τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην ΕΡΤ ΑΕ.

Η προβολή της εκπομπής είχε διακοπεί από τις 29 Οκτωβρίου με απόφαση του κ. Λιάτσου, ο οποίος στη σχετική δήλωσή του είχε μιλήσει για «καταπάτηση στοιχειωδών κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας» από τους δύο παρουσιαστές, καταλογίζοντάς τους «απαράδεκτους υπαινιγμούς» σε βάρος του υπουργού Δημόσιας Τάξης. Η απόφαση είχε προκαλέσει κύμα αντιδράσεων από πολιτικά κόμματα, με την ΠΟΕΣΥ να απαντά με απεργία διαρκείας στην ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής

Peristeri News

Άγνωστες ελληνικές ταινίες στο Ertflix

Peristeri News

Απεργία σήμερα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Peristeri News

Leave a Comment