PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο “Luigi Ferraris”


Αναβολές και σήμερα στο κουπόνι οπαπ της Κυριακής (19/12), ωστόσο η δράση δεν σταματά, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις να διεξάγονται σε Ιταλία και Αγγλία, ενώ τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για τη 15η αγωνιστική της Super League. Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Μίλαν – Νάπολι και Τότεναμ – Λίβερπουλ, με τη σημερινή μας πρόταση να έρχεται από τη Serie A. θα αναλύσουμε παρακάτω την αναμέτρηση Σαμπντόρια – Βενέτσια, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στη φονβετ.

Το μομέντουμ από την σπουδαία νίκη στο “Derby della Lanterna” με αντίπαλο την Τζένοα (3-1) εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Σαμπντόρια, προσπερνώντας το εμπόδιο της Τορίνο μεσοβδόμαδα στο “Luigi Ferraris” (2-1). Παράλληλα, πανηγύρισε την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ιταλίας, εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους στο Τορίνο.

Από την άλλη η Βενέτσια επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί με αντίπαλο την Τερνάνα (3-1), εξασφαλίζοντας μία θέση στους 16 του Κυπέλλου Ιταλίας. Επόμενη αντίπαλό της αποτελεί η Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Το συγκρότημα του Ζανέτι αγνοεί τη νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3), ωστόσο την προηγούμενη εβδομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Γιουβέντους στο “Pierluigi Penzo” (1-1). Τα “φτερωτά λιοντάρια” απέσπασαν οκτώ βαθμούς μακριά από την έδρα τους στη Serie A (2-2-5/ 5-16 τα γκολ).

 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment