PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Βαυαρικό πέρασμα από το Μιλάνο


Η Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε από νωρίς το μήνυμα στους σφετεριστές του “θρόνου” της, πέρασε με 3-0 από τη Γλασκώβη και επιβεβαίωσε το βασικό σημείο του Betarades.gr από τα χθεσινά ματς του Champions League.

Με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη θα ασχοληθούμε και σήμερα, Τετάρτη (07/09), με το δυνατό μας σημείο να προκύπτει από τον αγώνα Ίντερ – Μπάγερν. Ένα παιχνίδι το οποίο θα βρείτε στην στοιχιμαν με τεράστια γκάμα από αγορές και ειδικά στοιχήματα!

Πρεμιέρα για τους Νερατζούρι απόψε, καλούνται να αντιδράσουν μετά από την ήττα με 3-2 στο ντέρμπι με τη Μίλαν. Ηττήθηκαν για δεύτερη φορά σε πέντε αγώνες στη Serie Α και βρίσκονται μόλις στην 8η θέση, στο -4 από την πρωτοπόρο Αταλάντα. Παράλληλα, δεν ξεκινά καλά στο Champions League η Ίντερ, κέρδισε μόνο σε μία από τις έξι τελευταίες συμμετοχές της, όταν την 1η αγωνιστική έπαιξε εντός έδρας, τη σεζόν 2018/19 επικρατώντας της Τότεναμ (2-1)!

Η Μπάγερν Μονάχου, από την πλευρά της, πηγαίνει στο σημερινό ματς μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα στην Μπουντεσλίγκα. Σε αμφότερα τα παιχνίδια αναδείχθηκε ισόπαλη με το ίδιο σκορ (1-1) κόντρα σε Γκλάντμπαχ (εντός) και Ουνιόν (εκτός). Με 11 βαθμούς μετά από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, είναι στη 2η θέση, στο -1 από τις Ντόρτμουντ και Φράιμπουργκ που “συγκατοικούν” στην κορυφή!

Δείτε την πρόταση για το Ίντερ – Μπάγερν καθώς και τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος του Betarades.gr.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment