PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: “Τελικός”… ροντέο στη Μασσαλία


Το πρώτο μέρος της φάσης των ομίλων του Champions League ολοκληρώνεται σήμερα (01/11) και στο πρόγραμμα υπάρχουν ορισμένα άκρως ενδιαφέροντα και σημαντικά παιχνίδια. Σε στοιχηματικό επίπεδο θα μας απασχολήσει κατά κύριο λόγο η αναμέτρηση Μαρσέιγ – Τότεναμ, από την οποία έρχεται και η δυνατή πρόταση της Τρίτης από τα προγνωστικα Champions League! Πάμε να δούμε τι προκύπτει!

Η Μαρσέιγ μπορεί να προηγήθηκε 0-2 στο τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στο Στρασβούργο για το πρωτάθλημα, ωστόσο ισοφαρίστηκε σε 2-2 και περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας. Σε επίπεδο Champions League, προέρχεται από την ήττα με 2-1 στην Φρανκφούρτη από την Άιντραχτ και σήμερα παίζει ρέστα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πιο συγκεκριμένα, για να συνεχίσει στα νοκ άουτ της διοργάνωσης χρειάζεται ένα αποτέλεσμα, τη νίκη.

Η Τότεναμ φιλοξενήθηκε από την Μπόρνμουθ στην πιο πρόσφατη υποχρέωσή της, βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά έκανε μία εκπληκτική ανατροπή για να επικρατήσει στο τέλος με 2-3. Στην Ευρώπη, την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα. Της αρκεί απόψε ο ένας πόντος για να κλειδώσει την παρουσία της στην επόμενη φάση, σε περίπτωση που κερδίσει θα πάρει και την 1η θέση του ομίλου της.

Δείτε το προγνωστικό για το Μαρσέιγ – Τότεναμ αλλά και όλες τις προτάσεις Champions League στο Betarades.gr!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment