PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Στα “σχοινιά” η Γαλλία, απειλεί η Αυστρία


Αυξάνεται το ενδιαφέρον στο κουπόνι του πάμε στοίχημα την Πέμπτη (22/09) με το Nations League να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι. Δέκα αγώνες διεξάγονται σήμερα για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, σε επίπεδο προγνωστικών θα μας απασχολήσει κατά κύριο λόγο αυτός ανάμεσα στη Γαλλία και την Αυστρία στο Παρίσι.

Τα τέσσερα παιχνίδια του Ιουνίου, όλα για το Nations League, μπορούν να χαρακτηριστούν καταστροφικά για τη Γαλλία. Δεν κέρδισε σε κανένα από αυτά, μέτρησε δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες, στο πιο πρόσφατο έχασε με 1-0 εντός έδρας από την Κροατία δεχόμενη το γκολ στο 5ο μόλις λεπτό από το σημείο του πέναλτι. Με δύο βαθμούς, οι Τρικολόρ βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου, στο -2 από τη σημερινή αντίπαλό τους. Η πρωτιά έχει χαθεί, φυσικά, οριστικά, θα παλέψουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στην χαμηλότερη κατηγορία. Καλούνται να το κάνουν παίζοντας απόψε με σημαντικές απουσίες, καθώς μεταξύ άλλων δεν υπολογίζονται οι Γιορίς, Μπενζεμά και Πογκμπά.

Η Αυστρία, από την πλευρά της, ξεκίνησε την πορεία της στο Nations League φουριόζα, η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη. Το διπλό επί της Κροατίας με 3-0 στην πρεμιέρα γέμισε τους Αυστριακούς με προσδοκίες. Ακολούθησαν, ωστόσο δύο ήττες από τη Δανία (2-1 εντός, 2-0 εκτός) και μία ισοπαλία με τη Γαλλία στη Βιέννη (1-1). Κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι, αν δεν χάσουν θα αποκτήσουν σαφές προβάδισμα για την αποφυγή της τελευταίας θέσης, πετυχαίνουν οριστικά το στόχο τους σε περίπτωση που κερδίσουν.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Παρίσι, δείτε εδώ το προγνωστικό για το Γαλλία – Αυστρία ενώ στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλύσεις και στοιχηματικές εκτιμήσεις για όλους τους αγώνες της ημέρας!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment