PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Σκοράρουν στη Νίκαια


Εμβόλιμες αγωνιστικές σε εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Πέμπτης (10/11), ενώ προκύπτουν και δυνατά προγνωστικα Euroleague σήμερα. Η επιλογή της ημέρας από το Betarades.gr προκύπτει από ματς ποδοσφαίρου εντός συνόρων, συγκεκριμένα για τη Σούπερ Λιγκ και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ιωνικό και ΠΑΟΚ. Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες!

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται ο Ιωνικός που είναι αήττητος στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ προέρχεται από την πρώτη του νίκη (2-0) στο πρωτάθλημα, επί του ΟΦΗ. Έχει βελτιώσει σημαντικά και την αποτελεσματικότητά του στην επίθεση, καθώς έχει πετύχει πέντε γκολ στα συγκεκριμένα παιχνίδια. Σκληροτράχηλος στην έδρα του, μετράει τρεις σερί ισοπαλίες.

Έβγαλε αντίδραση ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα (2-0) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και επικράτησε με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό ήταν, πάντως, το πρώτο από τα εφτά τελευταία παιχνίδια που κράτησε αλώβητη την εστία του. Τρεις ισοπαλίες στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις μετράει η ομάδα του Λουτσέσκου. Δεν θα έχει,. πάντως, εύκολο έργο απέναντι στον ανεβασμένο Ιωνικό, ενώ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η ανασταλτική λειτουργία της. Επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Βρείτε στο Betarades.gr και τα υπόλοιπα προγνωστικά για τα ματς σήμερα στο ποδόσφαιρο και όλα τα υπόλοιπα σπορ!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment