PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Προβάδισμα νίκης η Στουρμ Γκρατς


Πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το κουπόνι του Σαββάτου (23/07) με τα πρωταθλήματα Βελγίου, Αυστρίας και Γερμανίας να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα. Από την Bundesliga Αυστρίας έρχεται η σημερινή πρόταση του Betarades.gr και την αναμέτρηση Βόλφσμπεργκερ – Στουρμ Γκρατς για την 1η Αγωιστική, την οποία μπορείτε να βρείτε με πληθώρα αγορών και στο mobile sportingbet. Πάμε να την αναλύσουμε.

Εξελίσσεται σε σταθερή δύναμη του αυστριακού ποδοσφαίρου η Βόλφσμπεργκερ, μπήκε για ακόμη μια σεζόν πέρυσι στην εξάδα, εκεί ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις. Τερμάτισε στην τέταρτη θέση και εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, περιμένει μια εκ των Γκζίρα ή Ραντνίτσκι. Διαφοροποιήθηκε αρκετά το ρόστερ, χάθηκαν σημαντικοί παίκτες όπως οι Κόφλερ, Βέρνιτσνικ, Σπράνγκλερ, Πέρετς και Γκιορμπελίτζε, συνολικά αποχώρησαν 10 ποδοσφαιριστές. Μέχρι στιγμής οι προσθήκες είναι οκτώ.

Από την πλευρά της η Στουρμ Γκρατς επέστρεψε στη «βιτρίνα» του αυστριακού ποδοσφαίρου την περσινή σεζόν, διεκδίκησε μέχρι το τέλος τον τίτλο, ωστόσο περιορίστηκε στη δεύτερη θέση. Εξασφάλισε τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί περιμένει μια εκ των Ντιναμό Κιέβου ή Φενέρμπαχτσε. Συνεχίζει με τον κόουτς Ίλτσερ στην άκρη του πάγκου, το ρόστερ της ενισχύθηκε με σημαντικούς παίκτες που μπορούν να τη βοηθήσουν, ενώ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα φιλικά και το πρώτο ματς Κυπέλλου, ήταν αήττητη σ’ όλα, με ρεκόρ 5-3-0! Πολλές οι διαφοροποιήσεις στο ρόστερ της Βόλφσμπεργκερ που έχασε σημαντικούς παίκτες, χρειάζεται χρόνο για να “δέσει”, σε αντίθεση με τη Στουρμ Γκρατς που κράτησε τον περσινό της κορμό, έρχεται από εξαιρετική σεζόν και έχει σήμερα το προβάδισμα για τη νίκη.

 

Δείτε στην κατηγορία Προγνωστικά Ποδοσφαίρου όλες τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment