PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Προβάδισμα η Σέπσι στο Σούπερ Καπ


Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο κουπόνι το Σαββάτου (09/07), με το πλήθος των ματς να είναι αυξημένο σε σχέση με τις τελευταίες ημέρες.

Το Betarades.gr έχει μια δυνατή πρόταση για το Σούπερ Καπ Ρουμανίας απόψε μεταξύ Κλουζ και Σέπσι. Αξίζει να αναφέρουμε πως με το betshop app μπορείτε να συνεχίσετε το παιχνίδι σας με άνεση όπου και αν βρίσκεστε. Ας δούμε που ποντάρουμε σήμερα παρακάτω.

Στις 20:30, Κλουζ και Σέπσι δίνουν μάχη στο “Francisc von Neuman” για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ρουμανίας.

Δεν άρχισε καλά η σεζόν για την Κλουζ, καθώς αρκέστηκε στη “λευκή” ισοπαλία εκτός έδρας με την Πιούνικ στον πρώτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί, βέβαια, η ρεβάνς στο γήπεδό της, και στο πρώτο ματς έδειξε θετικά στοιχεία, ωστόσο ήταν αναποτελεσματική.

Το πρώτο κύπελλο Ρουμανίας στα χρονικά κατέκτησε πέρσι η Σέπσι. Κέρδισε τη Βολουντάρι με 2-1 στον τελικό και σήκωσε την κούπα. Στο πρωτάθλημα βγήκε 10η στην κανονική διάρκεια, ενώ έφτασε στην πρώτη θέση των πλέι άουτ.

Πιο πρόσφατα, έχασε με 3-0 σε φιλικό από τη Σαντχάουζεν. Μπορεί να είναι θέμα γοήτρου η κατάκτηση του Σούπερ Καπ για την Κλουζ, όμως έχει και τον δεύτερο αγώνα για τα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ μπροστά της να σκεφτεί.

Κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Σέπσι και να φτάσει στη νίκη ή έστω να πάει το παιχνίδι στην ισοπαλία και μετά στα πέναλτι.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment