PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Πλούσιο θέαμα και γκολ στο “Vicarage Road”


Η δράση δεν σταματάει ποτέ στο Νησί με τέσσερις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα για την 20η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και ενώ οι αναβολές συνεχίζονται εξαιτίας των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού. Την ίδια στιγμή δράση έχουμε σε Πορτογαλία και Τουρκία αλλά και στη National League Αγγλίας. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή από τις σημερινές προτάσεις, που έρχεται από την αναμέτρηση Γουότφορντ – Γουέστ Χαμ. Εσείς μπορείτε να βρείτε στο Betarades.gr οδηγίες και στρατηγικές για γνωστά παιχνίδια και φυσικά τον πλήρη οδηγό για blackjack.

«Χτυπήθηκε» αλύπητα απ’ τον κορωνοϊό η Γουότφορντ, έπαιξε τελευταία φορά στις 10 Δεκέμβρη, έκτοτε αναβλήθηκαν τρεις αναμετρήσεις της, κόντρα σε Μπέρνλι, Κρίσταλ Πάλας και Γουλβς. Στην τελευταία της υποχρέωση ηττήθηκε εκτός έδρας απ’ την Μπρέντφορντ με ανατροπή.Ήταν η έκτη ήττα στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές για τις «σφήκες», με 13 πόντους οι γηπεδούχοι καταλαμβάνουν την 17η θέση, είναι στο +3 απ’ την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας.

Τίποτα δεν πηγαίνει καλά στη Γουέστ Χαμ, έχασε και απ’ τη Σαουθάμπτον την Κυριακή εντός έδρας. Ακόμη μια ήττα για την ομάδα του Μόγιες, ήταν η τρίτη διαδοχική σ’ όλες τις διοργανώσεις, τέταρτη στα τελευταία πέντε ματς. Στο 1-2-2 το ρεκόρ της στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος, έμεινε στους 28 πόντους και υποχώρησε στην έκτη θέση, στο -7 πλέον απ’ την Άρσεναλ. Δύο ομάδες που δέχονται εύκολα γκολ αλλά επιθετικά βρίσκουν λύσεις, περιμένουμε παιχνίδι με γκολ και καλό ρυθμό.

 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα προγνωστικά της ημέρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment