PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Πετάει… φωτιές εντός έδρας


Δύσκολη στοιχηματικά η εβδομάδα που διανύουμε, ωστόσο σήμερα, Τρίτη (20/09) προκύπτουν ορισμένες ενδιαφέρουσες επιλογές. Αυτές κατά κύριο λόγο… έρχονται από την Αγγλία και τη διοργάνωση του Λιγκ Τρόφι, μια και τα επερχόμενα παιχνίδια των εθνικών ομάδων έχουν περιορίσει τις διαθέσιμες προς στοιχηματισμό λίγκες. Όλες τις αναμετρήσεις της ημέρας τις βρίσκετε στην Betsson με πλήθος επιλογών και κορυφαίες αποδόσεις.

Για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Λιγκ Τρόφι, η Στίβενεϊτζ υποδέχεται τη Γουίκομ. Από την εκτός έδρας ήττα με 3-0 απέναντι στην Μπρέντφορντ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Β’ Αγγλίας προέρχονται οι γηπεδούχοι. Πλήρωσαν την αναποτελεσματικότητά τους, καθώς έχασαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, ενώ οι αμυντικές αστάθειες που παρουσίασαν δεν τους επέτρεψαν να πάρουν κάτι καλύτερο από τον αγώνα. Στρέφουν την προσοχή τους σήμερα στο Λιγκ Τρόφι, εκεί όπου ξεκίνησαν με νίκη επί της Πιτέρμπορο και με μία ακόμη κόντρα στην Γουίκομ θα κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Από ήττα προέρχονται και οι φιλοξενούμενοι, με 2-1 από την Ντέρμπι εκτός έδρας, για την Α’ Αγγλίας. Προηγήθηκαν, μάλιστα, στο 15ο λεπτό, ωστόσο δέχθηκαν δύο τέρματα στο τελευταίο 20λεπτό του αγώνα και έφυγαν με άδεια χέρια από το γήπεδο. Σε περίπτωση που κερδίσουν σήμερα, θα κάνουν και αυτοί σημαντικό βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ωστόσο, μακριά από τη βάση τους εμφανίζουν πολλές αδυναμίες και το έργο τους μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι, έστω και αν αγωνίζονται μία κατηγορία υψηλότερα από την αντίπαλό τους.

Δείτε την πρόταση για τον αγώνα Στίβενεϊτζ – Γουίκομ αλλά και όλα τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment