PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Περνάει από το Μπέλφαστ η Ελλάδα


Ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ της Πέμπτης (2/6) τα παιχνίδια για το Nations League και φυσικά η αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ, απ’ όπου έρχεται και η σημερινή μας πρόταση. Πάμε να την αναλύσουμε.

1η Αγωνιστική για την Γ’ Κατηγορία του Nations League. Η Βόρεια Ιρλανδία απέτυχε στα προκριματικά, τερμάτισε στο -7 απ’ τη δεύτερη θέση, κέρδισε μόλις δύο ματς, αμφότερα εναντίον της Λιθουανίας.

Είχε προηγηθεί κάκιστη παρουσία στο Nations League για τη Βόρεια Ιρλανδία, που τερμάτισε στην τελευταία θέση του πρώτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας με μόλις δύο κερδισμένους πόντους!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στην Γ’ Κατηγορία.

Από την πλευρά της η Ελλάδα οφείλει να δώσει απαντήσεις στο Nations League που ξεκινά απόψε.

Τα πρώτα τέσσερα ματς αναμένεται να καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την πρώτη προσπάθεια του Γκουστάβο Πογιέτ να αλλάξει το κλίμα στην Ελλάδα και να την επαναφέρει σε τροχιά επιτυχιών.

Η Εθνική μας μπαίνει σε νέα εποχή, έχει φρεσκάδα λόγω της παρουσίας του Πογιέτ και έχει μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της, κόντρα σε μια Βόρεια Ιρλανδία που δεν τρομάζει, ενώ έχει να διαχειριστεί και πολλές απουσίες.

Θα στηρίξουμε την Εθνική μας.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment