PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Περνάει από τη Μαδρίτη η Μάντσεστερ Σίτι


Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει και το σημερινό πρόγραμμα, με τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ να ξεχωρίζουν από το κουπόνι της Τετάρτης. Οι ευρωπαϊκές “μάχες” συνεχίζονται και αύριο Πέμπτη με αναμετρήσεις για το Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ και το παιχνίδι που συγκεντρώνει τα βλέμματα δεν είναι άλλο από το ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ στην Τούμπα, όπου ο Δικέφαλος θέλει να γράψει ιστορία. Πάμε στις σημερινές προτάσεις, με το Betarades.gr να έχει προγνωστικό από την αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Υποχρεωμένη να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο είναι σήμερα η Ατλέτικο Μαδρίτης, που ηττήθηκε δίκαια με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Ακολούθησε η ήττα από τη Μαγιόρκα στο πρωτάθλημα, έχει μείνει “άσφαιρη” και στα δύο τελευταία παιχνίδια της, ενώ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν βρίσκεται στην 4η θέση.

Από την πλευρά της η Μάντσεστερ Σίτι έρχεται από την ισοπαλία (2-2) με τη Λίβερπουλ, που τη διατήρησε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και στο +1 από τους “reds”. Είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές νίκες, τρέχει ένα αήττητο σερί εννέα αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις. Οι Μαδριλένοι είναι υποχρεωμένοι να ρισκάρουν στο αποψινό ματς και να ψάξουν το γκολ, αν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Φαβορί η Σίτι μπορεί να εκμεταλλευτεί τους χώρους και να φτάσει σε δεύτερη νίκη κόντρα στην Ατλέτικο και θα τη στηρίξουμε.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment