PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Παρί για το 2×2, σφιχτό ματς στη Βουδαπέστη – τριάδα για ταμείο στο 6.73!


Σήμερα Τετάρτη (10/03) συνεχίζεται η γιορτή του Champions League, με τις αναμετρήσεις σε Βουδαπέστη και Παρίσι να κλέβουν την παράσταση, ενώ συνεχίζεται και η μπασκετική δράση σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τρεις δυνατές επιλογές για εσάς. Παράλληλα στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τις νόμιμες στοιχηματικές της Ελλάδας και να κάνετε για παράδειγμα stoiximan εγγραφή, έχοντας την υποστήριξή μας. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ντουμπλάρει τις νίκες η Παρί!

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από το Παρίσι, όπου στις 22:00 η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Μπαρσελόνα στη ρεβάνς του 1-4 στο Καμπ Νου.

Καταιγιστικοί οι Παριζιάνοι στη Βαρκελώνη πριν τρεις εβδομάδες, διέλυσαν τους Καταλανούς, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από πέναλτι του Μέσι. Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Εμπαπέ, έκανε ότι ήθελε απέναντι στην άμυνα των γηπεδούχων, πετυχαίνοντας χατ τρικ!

Για την Παρί ακολούθησαν τρεις νίκες και μία ήττα στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις. Το Σάββατο προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με το 0-3 στην έδρα της Μπρεστ, ενώ στη Ligue 1 είναι στο -2 από την πρωτοπόρο Λιλ.

Η Μπαρσελόνα φαίνεται πως αφυπνίστηκε από την 4αρα στο πρώτο ματς. Έκανε σπουδαία ανατροπή στα ημιτελικά του Copa Del Rey απέναντι στη Σεβίλλη και προκρίθηκε στον τελικό, ενώ στο πρωτάθλημα μείωσε την απόσταση από την Ατλέτικο στους τρεις πόντους. Το Σάββατο πέρασε νικηφόρα από την Παμπλόνα (0-2 την Οσασούνα) και κράτησε το μηδέν στην άμυνα για τέταρτο σερί παιχνίδι.

Η Παρί έχει σημαντικές επιστροφές απόψε και θα παίξει δίχως άγχος μετά το πρώτο αποτέλεσμα. Ο Εμπαπέ είναι σε τρομερή φόρμα και αναμένεται να δημιουργήσει ξανά πολλούς κινδύνους, απέναντι σε μία άμυνα που δεν πείθει στα δύσκολα. Πολύ δύσκολο το έργο της Μπάρσα, δεν αποκλείεται να τα παρατήσει αν δεχθεί γκολ νωρίς. Θα δείξουμε εμπιστοσύνη στην Παρί και θα ποντάρουμε στον άσο DNB, σε απόδοση 1.90. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Λίγα ρίσκα στη Βουδαπέστη

Στο έτερο παιχνίδι Champions League της βραδιάς, Λίβερπουλ και Λειψία αναμετρώνται ξανά στην ουδέτερη Βουδαπέστη, τρεις εβδομάδες μετά το 0-2 των “κόκκινων”. Η Λειψία απέτυχε να σκοράρει στο δυνατό της ξεκίνημα, το έπραξε η Λίβερπουλ στο δεύτερο μέρος με Σαλάχ και Μανέ, εκμεταλλευόμενη μεγάλα αμυντικά λάθη των Γερμανών.

Ευχάριστη παρένθεση υπήρξε το πρώτο μεταξύ τους ματς για τη Λίβερπουλ, που είναι σε τραγική κατάσταση. Την Κυριακή ηττήθηκε για 6η συνεχόμενη φορά στο Άνφιλντ, αυτή τη φορά θύτης ήταν η Φούλαμ (0-1), που παλεύει για την παραμονή. Δίχως γκολ στα 6 τελευταία εντός η ομάδα του Κλοπ, σκόραρε μόνο ένα αυστηρό πέναλτι στα τελευταία 8!!! Στην Premier League έπεσε στην 8η θέση και κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός Ευρώπης του χρόνου!

Αντιθέτως, για τη Λειψία η ήττα του πρώτου αγώνα αποτελεί κηλίδα σε ένα άψογο βιογραφικό από τα τέλη Ιανουαρίου. Εντός Γερμανίας μετρά 8 συνεχόμενες νίκες, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και διατηρείται σε απόσταση βολής από την Μπάγερν (-2). Το Σάββατο πέρασε από το Φράιμπουργκ με 0-3.

Κάκιστη δημιουργικά η Λίβερπουλ, θα παραταχθεί απόψε με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς για να προστατέψει το σκορ του πρώτου αγώνα. Θα ρίξει το τέμπο και δεν περιμένουμε πολλές φάσεις, γι αυτό θα ποντάρουμε στο Under 3 (ασιατικό), σε απόδοση 1.80. Σε περίπτωση επίτευξης τριών τερμάτων παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

“Run & gun” στο ΟΑΚΑ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με FIBA Champions League και τον αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ (19:30).

Φύσει επιθετικές ομάδες και οι δύο, με άμυνες που δεν έχουν σταθερότητα και συνέπεια. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, με υψηλό τέμπο και μεγάλο σκορ. Επομένως, ποντάρουμε στο Over 161.5 σε απόδοση 1.97.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment