PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Over από την πρεμιέρα της Πολωνίας


Ξεκινά νέα εβδομάδα, στην οποία πρωταγωνιστούν τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων με τις ελληνικές ομάδες να μπαίνουν στο “χορό”. Σήμερα, Δευτέρα (18/07), οι επιλογές στο κουπόνι είναι περιορισμένες. Έχουμε καταλήξει σε μία πρόταση από το πρωτάθλημα της Πολωνίας! Πριν περάσουμε στην ανάλυση, μην ξεχνάτε ότι στο σάιτ μας μπορείτε να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα στο στοίχημα και να βρίσκετε πληροφορίες για όλα τα παιχνίδια της ημέρας!

Η αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Εξτρακλάσα, Γκόρνικ Ζάμπρζε – Κρακόβια, θα μας απασχολήσει σε στοιχηματικό επίπεδο. Με υψηλές προσδοκίες ξεκινά τη σεζόν η ιστορική Γκόρνικ Ζάμπρζε, που πέρσι τερμάτισε 8η, χαρίζοντάς μας πολλά πληθωρικά παιχνίδια την περασμένη Άνοιξη. Παρελθόν από την ομάδα ο κόουτς Ούρμπαν, ανέλαβε στη θέση του ο 34χρονος Γερμανός Μπάρτος Γκάουλ, που την τελευταία επταετία ήταν στις ακαδημίες και τη Β’ ομάδα της Μάιντζ.

Από την άλλη πλευρά, επιτυχημένη ήταν η περσινή σεζόν για την Κρακόβια. Τερμάτισε στην 9η θέση της βαθμολογίας, μόλις έναν πόντο πίσω από τη σημερινή της αντίπαλο και οι φιλοδοξίες της για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι ένα παρόμοιο πλασάρισμα. Έκλεισε καλά το Μάιο, φάνηκε να έχει μεγαλύτερη συνοχή και τακτική συνέπεια από τότε που ανέλαβε ο κόουτς Ζιελίνσκι.

Δείτε την πρόταση για το Γκόρνικ Ζάμπρζε – Κρακόβια στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με όλα τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment