PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Μεσοβδόμαδες επιλογές για ταμείο σε απόδοση 4.41!!!


Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς κινείται σήμερα το ποδοσφαρικό πρόγραμμα, ενδιάμεσα στα ευρωπαϊκά προκριματικά. Ξεχωρίζουν τα προγνωστικά Αγγλιας και το Betarades.gr έχει εντοπίσει δύο δυνατές επιλογές για στοίχημα. Πάμε άμεσα στην ανάλυσή τους.

Αουτσάιντερ με αξία

Ξεκινάμε το σημερινό στοιχηματικό ταξίδι από το Bloomfield Road, όπου στις 21:45 η Μπλάκπουλ υποδέχεται την Μίντλεσμπρο για τον 1ο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Πρόκειται για νοκ άουτ αναμέτρηση, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

Θετικό αποτέλεσμα χωρίς όμως να κάνει πειστική εμφάνιση πήρε η Μπλάκπουλ με αντίπαλο τη Μπρίστολ Σίτι (1-1 εκτός έδρας). Οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν μεγάλη πίεση καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως κατάφεραν να κρατήσουν χαμηλά στο σκοράρισμα τους γηπεδούχους και εκμεταλλεύτηκαν τη μοναδική ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε για να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Θετικό αποτέλεσμα κατάφερε να πάρει και η Μίντλεσμπρο κόντρα στη Φούλαμ (1-1 εκτός έδρας), αλλά με μέτρια εμφάνιση. Παρά τη μεγάλη πίεση που ασκούσαν οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι τους κράτησαν χαμηλά στο σκοράρισμα εξουδετερώνοντας τους κινδύνους και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στη μοναδική ευκαιρία τους που βρήκε στόχο.

Ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι αναμένει τη Μίντλεσμπρο και αυτό είναι κόντρα στη Μπλάκπουλ, αυτή τη φορά για το κύπελλο Αγγλίας, όπου οι ξανά φιλοξενούμενοι θέλουν να πάρουν ψυχολογική ώθηση παίρνοντας την πρόκριση σε μια δύσκολη έδρα.

Τον παράγοντα έδρα θέλει να εκμεταλλευτεί η Μπλάκπουλ και να αφήσει εκτός διοργάνωσης τη Μίντλεσμπρο. Η άμυνα φάνηκε σοβαρή στον προηγούμενο αγώνα, ενώ επιθετικά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Θα τη στηρίξουμε και θα επιλέξουμε το 1(DnB) σε απόδοση 2.10.

Ανώτερη η Κοριτίμπα

Μεταφερόμαστε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τη δεύτερη σημερινή επιλογή μας. Στις 22:00, η Μπραζίλ ντε Πελότας υποδέχεται την Κοριτίμπα για την 17η αγωνιστική της Β’ Βραζιλίας.

Η Μπραζίλ Ντε Πελότας δεν τα κατάφερε στο γήπεδο της Γκουαρανί, χάνοντας με 2-0, σε ένα παιχνίδι που πήρε αυτό που της άξιζε! Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, τρίτη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που δεν έχει νίκη, αν και μόνο μία εξ αυτών ήρθε στην έδρα της, στον πιο πρόσφατο αγώνα εκεί! Και μετά από τα τελευταία αποτελέσματα, έπεσε αυτή στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τις περισσότερες ήττες στην κατηγορία.

Η Κοριτίμπα έφερε 1-1 εντός έδρας με την Γκοϊάς, αλλά η απόδοση της δεν ήταν τόσο καλή. Τουλάχιστον για να δείξει μία υπεροχή, παίζοντας και στο γήπεδό της, κόντρα σε μία αντίπαλο ίδιας δυναμικής και με ίδιο στόχο. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της, τρίτο σερί παιχνίδι που δεν χάνει, ενώ μακριά από το γήπεδό της έχει τέσσερις νίκες και δύο ήττες σε οκτώ αγώνες. Είναι πάντα εντός πρώτης τετράδας και θέσεων που οδηγούν στην άνοδο, ισόβαθμη με την πρωτοπόρο Ναούτικο, με ίδιο αριθμό νικών, υστερώντας μόνο για ένα γκολ στη διαφορά τερμάτων! Αλλά ταυτόχρονα είναι σε απόσταση βολής, στο +2 συγκεκριμένα, από δύο ομάδες που είναι εκτός τετράδας.

Όχι μόνο η φόρμα των δύο ομάδων την τελευταία περίοδο ή ακόμη και η γενικότερη δυναμική τους φέτος, αλλά και η παράδοση που έχουν, οδηγούν ξεκάθαρα προς την επιλογή του διπλού, στο 2,10.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment