PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Με το κίνητρο των Ρουμάνων


Τα παιχνίδια για το Nations League συνεχίζουν για μία ακόμη ημέρα να κυριαρχούν στο κουπόνι του πάμε στοίχημα με τη συγκεκριμένη διοργάνωση να μπαίνει στην τελική ευθεία της φάσης των ομίλων. Διεξάγονται σήμερα, Δευτέρα (26/09), ορισμένες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, σε στοιχηματικό επίπεδο έχουμε ξεχωρίσει αυτή ανάμεσα στην Ρουμανία και τη Βοσνία.

Η Ρουμανία την προηγούμενη αγωνιστική ταξίδεψε στο Ελσίνκι με αποκλειστικό στόχο τη νίκη η οποία θα της έδινε προβάδισμα στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Δεν τα κατάφερε, έμεινε στο 1-1, ένα αποτέλεσμα που την αδικεί. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στη μία και μοναδική επικίνδυνη φάση των Φινλανδών, στο 12ο λεπτό. Στη συνέχεια πήρε τον έλεγχο, ισοφάρισε στις αρχές του δευτέρου μέρους, ήταν ανώτερη αλλά δεν κατόρθωσε να βρει δεύτερο γκολ και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου, στο -1 από τη Φινλανδία και χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τους Σκανδιναβούς για να μην υποβιβαστεί στη Γ’ κατηγορία.

Η Βοσνία κέρδισε με 1-0 εντός έδρας το Μαυροβούνιο την προηγούμενη αγωνιστική χάρη στο τέρμα του Ντεμίροβιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Δέχθηκε κάποια πίεση στην εξέλιξη του αγώνα, ωστόσο άντεξε και πανηγύρισε μία πολύτιμη νίκη. Με αυτή εξασφάλισε και μαθηματικά την 1η θέση και, συνεπώς, την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Θα παραταχθεί απόψε με ορισμένες αλλαγές, βαθμολογικά είναι αδιάφορη, το μοναδικό κίνητρο που έχει είναι να τερματίσει αήττητη.

Δείτε το προγνωστικό για το Ρουμανία – Βοσνία αλλά και τις υπόλοιπες προτάσεις της ημέρας στο Betarades.gr!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment