PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Με τα γκολ στο ντέρμπι της Τούμπας


Κυριακή γεμάτη σπουδαία παιχνίδια και ντέρμπι, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το συγκεκριμένο ματς, το οποίο μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικα στοιχηματος, μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας. Πάμε να αναλύσουμε τη σημερινή μας πρόταση.

6η Αγωνιστική στη Super League με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό στις 21:30. Αντίδραση μετά το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ αναζητά ο ΠΑΟΚ. Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, μετρά ρεκόρ 3-2-0, με 11 πόντους είναι δεύτερος και στο -4 απ’ τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Έχει 3/3 εντός έδρας νίκες, όλες οριακές κόντρα σε Παναιτωλικό (1-0), Ατρόμητο (2-1) και Λαμία (1-0).

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός πήρε ακόμη μια νίκη, είναι η μοναδική ομάδα με 5/5 «τρίποντα», τα κατάφερε με εντυπωσιακό τρόπο στο πιο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, του οποίου επικράτησε με 3-0. Πέμπτη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές, οι τέσσερις σημειώθηκαν εντός έδρας, οι τρεις σε βατά ματς με Ιωνικό (1-0), Λεβαδειακό (1-0) και ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ΠΑΟΚ έχει μείνει στο «μηδέν» μόλις μια φορά φέτος στο πρωτάθλημα, παίζει εντός έδρας, εκεί σπάνια δε σκοράρει τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να έχει απουσίες, όμως έχει ταυτότητα και θεωρούμε ότι θα βρει γκολ. Απ’ την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχει ψυχολογία και βαθμολογικό προβάδισμα, βολεύεται και με την ισοπαλία, αλλά δεν είναι ομάδα που θα παίξει για το «μηδέν». Περιμένουμε ένα ντέρμπι με καλό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν.

Δείτε στο Betarades.gr το προγνωστικό για το ματς ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment