PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Με τα γκολ στη “φλεγόμενη” Τούμπα


Μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά η αποψινή με σημαντικά παιχνίδια σε Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχεται από την σπουδαία αναμέτρηση της Τούμπας, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μαρσέιγ και θέλει να γράψει ιστορία. Εσείς μπορείτε να βρείτε στο Betarades.gr προγνωστικά για τα παιχνίδια της ημέρας αλλά και προγνωστικά Europa League.

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε το βράδυ ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται τη Μαρσέιγ στην κατάμεστη Τούμπα και θέλει να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 του πρώτου ματς, προκειμένου να βρεθεί στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Φάνηκε η ποιότητα των Γάλλων στο πρώτο παιχνίδι, υπήρχαν στιγμές που ο ΠΑΟΚ υπέφερε, όμως το 2-1 τον κρατάει ζωντανό στη μάχη της πρόκρισης και ο δικέφαλος χρειάζεται μόλις ένα γκολ κι αυτό προφανώς του δίνει «φτερά». Όλα δείχνουν ότι ο Λουτσέσκου θα παρατάξει σχεδόν την ίδια ενδεκάδα με το ματς της Γαλλίας, ο μοναδικός που έχει πιθανότητες να διαφοροποιήσει το πλάνο είναι ο Ελ Καντουρί, ο οποίος με την είσοδο του στο «Βελοντρόμ» προσέφερε ποιότητα.

Από την πλευρά της η Μαρσέιγ ήθελε να πάρει πιο ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση, το άξιζε με βάση την απόδοση της, ωστόσο δεν το πήρε και σήμερα καλείται να βγει «ζωντανή» σε μια δύσκολη έδρα, ενώ θα στερηθεί τις υπηρεσίες πολλών παικτών. Έρχεται από εφτά σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε σ’ όλες τουλάχιστον δύο γκολ. Είναι τρομερή εκτός έδρας, πρόκειται για την κορυφαία εκτός έδρας ομάδα της Γαλλίας με ρεκόρ 10-3-2, έχει μόλις τέσσερις ήττες φέτος μακριά απ’ το «Βελοντρόμ» σ’ όλες τις διοργανώσεις (13-5-4)! Δεν θα βρίσκεται σήμερα στον πάγκο της ο τιμωρημένος Σαμπάολι, τιμωρημένοι οι Καμαρά, Ζέρσον και Ντιένγκ, έμεινε εκτός τελικά ο Μίλικ, παρότι τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι θα προλάβει. Ο ΠΑΟΚ παίζει απόψε το πιο σπουδαίο ματς της ιστορίας του στην Ευρώπη, έχει δείξει τι μπορεί να πετύχει και περιμένουμε ότι μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, τη στιγμή που η Μαρσέιγ βρίσκεται σε σούπερ φόρμα, ενώ εκτος έδρας εντυπωσιάζει.

 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment