PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Με σύμμαχο την παράδοση


Πέφτουν οι στοιχηματικοί ρυθμοί τη Δευτέρα (12/09), προκύπτουν και πάλι, ωστόσο, αξιόλογες επιλογές από τα παιχνίδια που υπάρχουν στο πρόγραμμα. Δύο αγώνες ξεχωρίσαμε σήμερα, έναν από τη Β’ Ολλανδίας και έναν από τη Β’ Γαλλίας, αμφότερους θα τους βρείτε στην βετ365 με κορυφαίες αποδόσεις! Πάμε να δούμε τι προκύπτει!

Για τη Β’ κατηγορία της Γαλλίας, η Μετς υποδέχεται την Γκινγκάμπ. Δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της η Μετς, φιλοξένησε την Ανεσί την προηγούμενη αγωνιστική, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Είχε προηγηθεί το διπλό στη Ροντέ (1-4) για την ομάδα του Μπόλονι, η οποία μετράει απολογισμό 3-1-2 και βρίσκεται στο -2 απ’ την πρώτη δυάδα και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Η Γκινγκάμπ από την πλευρά της, πηγαίνει ξεκούραστη στη σημερινή αναμέτρηση. Δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς το παιχνίδι με τη Ροντέ αναβλήθηκε. Στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσε, ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος στην έδρα της, με 2-1 απ’ τη Σοσό. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Γκινγκάμπ, είχε προηγηθεί το διπλό στη Μπορντό (0-1), “τρέχει” ρεκόρ 3-1-2 και ψάχνει απεγνωσμένα την επιστροφή στις νίκες με στόχο να σκαρφαλώσει ψηλότερα στην κατάταξη. Έχει δημιουργήσει θετική παράδοση στην έδρα της Μετς, καθώς είναι αήττητη στις τέσσερις πρόσφατες επισκέψεις της (3-1-0).

Δείτε την πρόταση για το Μετς – Γκινγκάμπ αλλά και τα υπόλοιπα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Betarades.gr!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment