PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Με παράδοση και έδρα η Τσέλσι


Περιορισμένο σε παιχνίδια για ακόμη μια ημέρα το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, ωστόσο υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και ντέρμπι στο Λονδίνο, με την Τσέλσι να υποδέχεται την Τότεναμ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έρχεται η σημερινή μας πρόταση για το στοιχημα και ενώ δράση έχουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τρεις δυνατές αναμετρήσεις, στο Κύπελλο Ισπανίας, σε Κύπρο και Τουρκία.

Πρώτο παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας, με την Τσέλσι να υποδέχεται την Τότεναμ στο “Στάμφορντ Μπριτζ” στις 21:45. Έμεινε όρθια κόντρα στη Λίβερπουλ την προηγούμενη αγωνιστική η Τσέλσι, που κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Τρέχει ένα αήττητο σερί οκτώ αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις και βρίσκεται στη 2η θέση της Πρέμιερ Λιγκ μετά το πέρασμα 21 αγωνιστικών.

Αλώβητη από την έδρα της Γουότφορντ πέρασε η Τότεναμ, που πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Τα “σπιρούνια” τρέχουν ένα αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις και βρίσκονται στην 6η θέση του πρωταθλήματος μετά από 18 παιχνίδια. Η Τσέλσι θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα της, προκειμένου να πάρει το προβάδισμα πρόκρισης, ενώ έχει και την παράδοση υπέρ της κόντρα στην Τότεναμ.

 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment