PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Ιδανικές συνθήκες για γκολ στη Λευκωσία


Το ενδιαφέρον στρέφεται στους αγώνες των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ στο κουπόνι της Πέμπτης (18/08). Μπορείτε να βρείτε όλα τα παιχνίδια της ημέρας σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην bet 365. Ξεχωρίζει η μάχη του Ολυμπιακού στην Κύπρο κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού για το Γιουρόπα Λιγκ, ματς για το οποίο το Betarades.gr έχει προγνωστικό με αξία. Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Στις 20:00, ο Απόλλων Λεμεσού υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο “ΓΣΠ” της Λευκωσίας για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στα πλέι οφ των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ.

Με νίκη αποχαιρέτησε το Τσάμπιονς Λιγκ ο Απόλλων Λεμεσού, κέρδισε 2-0 τη Μακάμπι Χάιφα. Ωστόσο, το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την ήττα σε βάρος του στο πρώτο ματς (4-0) τον έστειλε στο Γιουρόπα Λιγκ. Νέος προπονητής στον πάγκο του είναι πλέον ο Καταλά, που παρουσιάστηκε χτες και είναι ο αντικαταστάτης του Τσόρλινγκερ. Έρχεται από τη νίκη με 2-0 στο Σούπερ Καπ Κύπρου κόντρα στην Ομόνοια.

Κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης ο Ολυμπιακός στα πέναλτι απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην προηγούμενη φάση (πρώτο παιχνίδι 1-1). Προηγήθηκαν δύο φορές οι ερυθρόλευκοι και ισοφαρίστηκαν αμφότερες, ο “ήρωας” τους ήταν ο τερματοφύλακας Βατσλίκ που απέκρουσε το τελευταίο πέναλτι της Σλόβαν. Ο Απόλλων έχει νέο τεχνικό, γεγονός που δίνει ώθηση, όμως παρουσιάζει και προβλήματα στην άμυνα. Κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός και έτσι αναμένεται το ματς να έχει τέρματα.

 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Πέμπτης!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment