PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Φουλ του γκολ στη Μαδρίτη


Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο κουπόνι της Παρασκευής (11/03) ενόψει του πλούσιου Σαββατοκύριακου που έρχεται. Το Betarades.gr εντόπισε το δυνατό σημείο της ημέρας στην Α’ Ισπανίας και το παιχνίδι Ατλέτικο Μαδρίτης – Κάντιθ. Μπορείτε να βρείτε και προγνωστικά NBA στην ιστοσελίδα μας. Περνάμε αμέσως στην ανάλυση της επιλογής μας παρακάτω.

Στις 22:00, η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί την Κάντιθ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα.

Περίοδο φόρμας διανύει η Ατλέτικο Μαδρίτης, που προέρχεται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Πιο πρόσφατα είχε εντυπωσιακό “πέρασμα” (1-3) από την έδρα της Μπέτις, ενώ επέστρεψε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Αποτελεσματική η γραμμή κρούσης της με εννιά γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Την πρώτη της εντός έδρας νίκη, με 2-0 επί της Ράγιο Βαγιεκάνο, πέτυχε η Κάντιθ, που έχει μπει για τα καλά στο “κόλπο” της παραμονής. Είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία, με απολογισμό μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Μόνο στο ένα από τα τρία πιο πρόσφατα εκτός έδρας κράτησε ανέπαφη την εστία της. Θα μπει επιθετικά για να “καθαρίσει” γρήγορα τη νίκη η Ατλέτικο, καθώς ακολουθεί το ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ και η Κάντιθ μπορεί να σκοράρει.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ισπανίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment