PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Φουλ του γκολ στη Γαλλία, “ξυπνάει” η Βαγιεκάνο – δυνατή τριάδα στο 8,30!


Πλούσιο σε ευκαιρίες για στοίχημα είναι το κουπόνι της Παρασκευής (12/03), με τις αναμετρήσεις που ανοίγουν την αυλαία των αγωνιστικών στην Ευρώπη να πρωταγωνιστούν. Το Betarades.gr έχει τρεις “καυτές” επιλογές, από τη Γαλλία και την Ισπανία στο ποδόσφαιρο, καθώς και μπασκετική από τη Euroleague. Πέρα από αυτά, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερωθείτε για τη βαθμολογια σουπερ λιγκ μέσω της ιστοσελίδας μας. Ας δούμε τι διαλέξαμε σήμερα!

Με τα τέρματα στο Ρεμς

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με τη Γαλλία και τη Ligue 1, με τη Ρεμς να υποδέχεται τη Λυών στις 22:00 για την 29η αγωνιστική.

Μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, απέναντι σε Λανς (1-1), Σεν Ετιέν (1-1) και Μονπελιέ (0-0), έγινε η επιστροφή στις νίκες για τη Ρεμς. Επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 επί της Ναντ. Η τελευταία εντός έδρας νίκης της ήταν στις 24 Ιανουαρίου, με 1-0 απέναντι στην Μπρεστ. Βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας με 34 πόντους. Η άμυνα δεν είναι το δυνατό της σημείο, καθώς έχει δεχτεί 35 γκολ σε 28 αναμετρήσεις. Πρώτος σκόρερ της είναι ο Ντιά με 12 τέρματα, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ.

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η Λυών. Προέρχεται από επιβλητική νίκη με 5-2 επί της Σοσό και πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Γαλλίας. Στο πρωτάθλημα έχει δύο νίκες, επί των Μπρέστ (3-2) και Ρεν (1-0) και μία ισοπαλία με 1-1 με τη Μαρσέιγ, στις τρεις πιο πρόσφατες αγωνιστικές. Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 59 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο Λιλ. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, μετά την Παρί Σεν Ζερμέν, με 56 γκολ.

Η Λυών είναι το φαβορί για τη νίκη, καθώς βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Οι δύο αντίπαλοι σκοράρουν μεν, αλλά και δέχονται με ευκολία τέρματα και πιθανότατα θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι. Θα στηρίξουμε το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.28

Βγάζει αντίδραση η Βαγιεκάνο

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την Ισπανία και τη δεύτερη κατηγορία της, εκεί όπου η Βαγιεκάνο στις 22:00 φιλοξενεί τη Ρεάλ Σαραγόσα στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.

Δεν βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό “φεγγάρι” η Βαγιεκάνο, καθώς αγνοεί τη νίκη τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Συγκεκριμένα, έχει τρεις ισοπαλίες, με την Καρταχένα (2-2), την Πονφεραντίνα (1-1) και τη Λας Πάλμας (1-1) και δύο ήττες, από την Τενερίφη (1-0) και την Μάλαγα (2-0). Αποτελέσματα με τα οποία έχασε πολύτιμο έδαφος στη βαθμολογία, καθώς πλέον βρίσκεται στο -5 από την 5η Σπόρτινγκ Χιχόν. Απόντες ο τερματοφύλακας Γκαρσία και ο αμυντικός Βελάσκες, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Από εντός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στην Τενερίφη προέρχεται η Ρεάλ Σαραγόσα. Είχαν προηγηθεί δύο συνεχόμενες ήττες για το πρωτάθλημα και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0) από τις Αλκορκόρν και Οβιέδο. Βρίσκεται στη 17η θέση της βαθμολογίας, μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα, καθώς έχει σημειώσει μόνο 22 γκολ σε 28 αναμετρήσεις. Δεν τα πάει καλά μακριά από το γήπεδό της, καθώς έχει ηττηθεί στα 11 από τα τελευταία 15 εκτός έδρας παιχνίδια.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τη Βαγιεκάνο, καθώς σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύει να βρεθεί εκτός εξάδας. Μπορεί να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, απέναντι σε μία Σαραγόσα που ούτε αυτή βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση και δυσκολεύεται πολύ εκτός έδρας. Θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 1.95.

Για τη νίκη η Φενέρ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με πρόταση από την Ευρωλίγκα και τον αγώνα Βαλένθια – Φενέρμπαχτσε στις 22:00.

Δύο διαδοχικές ήττες μετράει η Βαλένθια, με την πιο πρόσφατη απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ εκτός έδρας με 84-72 . Δεν έπιασαν ρυθμό οι “νυχτερίδες” και η διαφορά στην τελευταία περίοδο ξέφυγε. Ξέσπασαν έπειτα στο ισπανικό πρωτάθλημα συντρίβοντας τη Μανρέσα με 112-82.

Τα… χρειάστηκε η Φενέρμπαχτσε στην έξοδό της στη Βιλερμπάν την περασμένη αγωνιστική και ζορίστηκε αρκετά, όμως τελικά επικράτησε με 90-86. Και στο τουρκικό πρωτάθλημα κέρδισε την Τουρκ Τέλεκομ με 99-77 και έχει πλέον τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Μεγάλη απώλεια η απουσία του Γκούντουριτς.

Η προϊστορία ευνοεί σαφώς τη Φενέρμπαχτσε, αλλά είναι και αυτή που ούτως ή άλλως παρουσιάζει ανώτερη αγωνιστική εικόνα εσχάτως. Θα ποντάρουμε στο διπλό σε απόδοση 1.87.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment