PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Φορτσάρουν οι “Πολίτες”, “τρένο” η Μπάγερν – καρέ στο 16.56!


Πλούσιο είναι το μενού στο κουπόνι του Σαββάτου (11/09) με αγώνες εμπορικών πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

Το Betarades.gr έκανε έρευνα και εντόπισε τέσσερα σούπερ προγνωστικά από Πρέμιερ Λιγκ, Μπουντεσλίγκα, Λιγκ 1 και Πριμέιρα Λίγκα.

Μπορείτε να βρείτε και αποτελεσματα στοιχημα στην ιστοσελίδα μας. Ας πάμε αμέσως στις αναλύσεις μας!

Φαβορί η Μάντσεστερ Σίτι

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 17.00 ανάμεσα στην Λέστερ και την Μάντσεστερ Σίτι για την τέταρτη αγωνιστική.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έδειξε χαρακτήρα μετά την βαριά ήττα με 4-1 από την Γουέστ Χαμ και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Νόριτς, πετυχαίνοντας την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Έχει προηγηθεί αυτή (1-0) στην πρεμιέρα απέναντι στη Γουλβς. Έχει καταφέρει να σκοράρει στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Η ήττα (1-0) στη πρώτη αγωνιστική από την Τότεναμ, φαίνεται ότι αφύπνισε την Μάντσεστερ Σίτι. Οι πολίτες ήταν ισοπεδωτικοί στους δύο επόμενους αγώνες τους για την Λίγκα και συνέτριψαν τις Νόριτς και Άρσεναλ και μάλιστα με το ίδιο σκορ (5-0). Μαζί με την Γουέστ Χαμ διαθέτουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Ακόμη, μετρούν πέντε νίκες στα εφτά τελευταία παιχνίδια τους.

Η Λέστερ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της. Η Μάντσεστερ Σίτι, όμως, είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα, έρχεται με φόρα από τις δύο σερί πεντάρες και έχει το προβάδισμα. Θα πάμε με το Μάντσεστερ Σίτι -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.10.

Με τη φόρμα της Μπάγερν

Συνεχίζουμε με τη Γερμανία και την τέταρτη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με την Μπάγερν Μονάχου να δοκιμάζεται στις 19.30 στην έδρα της Λειψίας.

Από εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Βόλφσμπουργκ προέρχεται η Λειψία. Την δεύτερη της στο πρωτάθλημα, καθώς είχε προηγηθεί αυτή (1-0) στην έδρα της Μάιντζ στη πρεμιέρα. Στο μεσοδιάστημα πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και συνέτριψε με 4-0 την Στουτγκάρδη. Δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα της στο τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς έχει κερδίσει μόνο τα δύο από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει.

Περίοδο φόρμας διανύει η Μπάγερν Μονάχου, που μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Γκλάντμπαχ, τρέχει ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων. Ξεχωρίζει, φυσικά η επικράτηση της με 3-1 επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ, στον τελικό του γερμανικού Σούπερ Καπ. Δεν… χαρίστηκε στην Μπρέμερ, την οποία διέλυσε με 12-0 για το κύπελλο, ενώ στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση της συνέτριψε με 5-0 τη Χέρτα Βερολίνου.

Η Λειψία προσπαθεί να συνέλθει από το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει, όμως, να ψάξει άλλο παιχνίδι για να πάρει τη νίκη, καθώς η Μπάγερν είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να επικρατήσει για πέμπτο συνεχόμενο ματς. Θα προτιμήσουμε το διπλό σε απόδοση 2.15.

Με τα γκολ στο Πριγκιπάτο

Μεταφερόμαστε στη Γαλλία και η επόμενη επιλογή μας είναι από τη Ligue 1 και το ντέρμπι ανάμεσα στη Μονακό και τη Μαρσέιγ, που ξεκινάει στις 22.00.

Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις αγωνιστικές, προκειμένου η ομάδα από το Πριγκηπάτο να σημειώσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Επικράτησε (1-2) στην έδρα της Τρουά, χωρίς, πάντως, να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Έχει προβλήματα με την ανασταλτική λειτουργία της, καθώς δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, στις εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες, από την Σαχτάρ Ντόνετσκ (0-1) και τη Λανς (0-2).

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Μαρσέιγ, που επικράτησε με 3-1 επί της Σεν Ετιέν, ενώ κέρδισε (3-0) στα χαρτιά και το παιχνίδι με τη Νις. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Μπορντό και η νίκη (2-3) στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα στη Μονπελιέ. Η επιθετική της  γραμμή είναι το μεγάλο της “όπλο”, καθώς έχει σημειώσει οκτώ γκολ σε τρία παιχνίδια.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από θετικά αποτελέσματα και θέλουν να συνεχίσουν με νίκη. Σκοράρουν με ευκολία και αναμένεται να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι. Επιλέγουμε Οver 2.5 σε απόδοση 1.93.

Σκοράρουν στη Πορτογαλία

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την πέμπτη αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα στην Πορτογαλία, εκεί όπου η Σάντα Κλάρα υποδέχεται στις 20.00 την Μπενφίκα.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν χαρακτήρα μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-0), από την Μποαβίστα και την Παρτιζάν. Επικράτησαν με 1-0 στην έδρα τους επί της Ζιλ Βιθέντε. Αυτή ήταν και η πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ δυνατοί στο γήπεδο τους, καθώς έχουν κερδίσει τις πέντε από τις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους, ενώ σκοράρουν με ευκολία.

Η Μπενφίκα συνέχισε την προέλαση της στο πρωτάθλημα, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που έχει κάνει το απόλυτο των νικών στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και φυσικά βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Προέρχεται από εντός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στην Τοντέλα, ενώ χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Προηγήθηκε η εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Αϊντχοφεν, εξασφαλίζοντας την πρόκριση της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπενφίκα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και είναι το φαβορί για τη νίκη. Η Σάντα Κλάρα, όμως, σκοράρει με ευκολία στην έδρα της. Θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment