PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Επιθέσεις φωτιά στη Serie A


Το μενού στο κουπόνι του Σαββάτου (26/02) είναι πλούσιο, με δυνατό πρόγραμμα αγώνων σε όλη την Ευρώπη και τον υπόλοιπο πλανήτη.

Η δυνατή πρόταση της ημέρας του Betarades.gr έρχεται από την Α’ Ιταλίας και την αναμέτρηση μεταξύ Σαλερνιτάνα και Μπολόνια. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε και προγνωστικά Αγγλία με ιδιαίτερη αξία. Πάμε να δούμε που ποντάρουμε παρακάτω.

Στις 16:05, η Σαλερνιτάνα υποδέχεται την Μπολόνια στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Serie A.

Ιδιαίτερη έφεση στις ισοπαλίες έχει η Σαλερνιτάνα, που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες, με πιο εντυπωσιακή, φυσικά αυτή με τη Μίλαν (2-2). Έχει βελτιώσει την αποτελεσματικότητά της στην επίθεση, έχοντας σκοράρει πέντε φορές στα τρία τελευταία παιχνίδια. Παραμένει, όμως, το πρόβλημα στην άμυνα, καθώς δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στους 18 πιο προσφατους αγώνες.

“Έσπασε” το αρνητικό σερί των πέντε αγώνων (4 ήττες και μία ισοπαλία) χωρίς νίκη η Μπολόνια και επικράτησε με 2-1 επί της Σπέτσια. Η άμυνά της, πάντως, δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, έχοντας δεχτεί 41 γκολ σε 25 αναμετρήσεις. Στον αντίποδα, έχει σκοράρει στα έξι από τα εφτά πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς. Αναμένεται να γίνει ένα “ανοιχτό” παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκουν εύκολα τον δρόμο για την αντίπαλη εστία, έχουν, ωστόσο, θέματα μετόπισθεν.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ιταλίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment