PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Έχει το μομέντουμ η Λάτσιο


Δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, της Τρίτης (18/1) με δράση σε Πρέμιερ Λιγκ και Λα Λίγκα και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στα Κύπελλα Ιταλίας και Γερμανίας. Την ίδια στιγμή εμβόλιμη δράση έχουμε και σε αρκετές λίγκες, ενώ τέσσερα παιχνίδια διεξάγονται για το Κόπα Άφρικα. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή πρόταση από το κουπόνι, που έρχεται από το Κύπελλο Ιταλίας και την αναμέτρηση Λάτσιο – Ουντινέζε. Όλα τα παιχνίδια της ημέρας μπορείτε να τα βρείτε με πλήθος επιλογών στο pame stoixima online.

Νοκ – άουτ αναμέτρηση για τη φάση των “16” της διοργάνωσης. Πρώτη νίκη για Λάτσιο στο νέο έτος, αυτή στο “Arechi” με αντίπαλο την ουραγό Σαλερνιτάνα (3-0). Είχε προηγηθεί η ήττα από την Ίντερ με 2-1 εκτός έδρας, παραμένει αήττητη στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της και βρίσκεται στην 8η θέση της Serie A.

Με σκυμμένο κεφάλι επέστρεψε από το Τορίνο η Ουντινέζε, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την Γιουβέντους. Ήταν η δεύτερη σε ισάριθμες αγωνιστικές που έδωσε στο 2022. Θυμίζουμε πως οι “τζεμπρέτε” ταλαιπωρήθηκαν σημαντικά από κρούσματα κορωνοϊού τον τελευταίο καιρό, ενώ συνολικά πανηγύρισαν μόλις μία νίκη σε οχτώ επισκέψεις τους στην έδρα της Λάτσιο: Τον Νοέμβριο 2020 με 3-1. Στις υπόλοιπες σημείωσαν έξι ήττες και μία ισοπαλία. Σε καλύτερη κατάσταση η Λάτσιο, που έχει και την παράδοση υπέρ της κόντρα στην Ουντινέζε.

 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment