PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Έχει το μομέντουμ η Αϊντχόφεν


Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει απόψε Τρίτη (02/08) στη δράση με πέντε σπουδαία παιχνίδια για τον 3ο Προκριματικό γύρο.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και την αναμέτρηση Μονακό – Αϊνχτόφεν, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην βετ 365. Πάμε να αναλύσουμε τη σημερινή μας πρόταση.

Προβλημάτισε έντονα με την εικόνα της στα τελευταία φιλικά τεστ η Μονακό, ηττήθηκε από Πόρτο (2-1) και Σαουθάμπτον (3-1) και καλείται σήμερα να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο.

Οι Μονεγάσκοι τερμάτισαν πέρσι στην 3η θέση του πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας έτσι το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο μεταγραφικό κομμάτι παρελθόν αποτελεί ο μέσος Ορελιάν Τσουαμενί που πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης, ήρθαν οι Μιναμίνο και Εμπολό από Λίβερπουλ και Γκλάντμπαχ αντίστοιχα.

H Αϊντχόφεν ξεκίνησε ιδανικά τη νέα σεζόν, καθώς κατάκτησε το Σούπερ Καπ Ολλανδίας και μάλιστα στην έδρα του Άγιαξ (3-5). Παρουσίασε συνολικά καλό πρόσωπο στα φιλικά παιχνίδια της, είχε προηγηθεί η νίκη επί της Μπέτις (2-1) και δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Οι Ολλανδοί εμφανίζονται πιο έτοιμοι, εντυπωσίασαν κόντρα στον Άγιαξ, σε αντίθεση με τη Μονακό που έβγαλε προβλήματα στα τελευταία φιλικά παιχνίδια της.

Περιμένουμε ότι η Αϊντχόφεν θα καταφέρει να αποσπάσει σήμερα θετικό αποτέλεσμα.

Δείτε στην κατηγορία Προγνωστικά Ποδοσφαίρου όλες τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment