PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Χαμηλά το σκορ στην Πρίστινα


Τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων βρίσκονται και σήμερα Κυριακή σε πρώτο πλάνο, με την αναμέτρηση της Ελλάδας κόντρα στο Κόσοβο να ξεχωρίζει. Το Betarades.gr έχει πρόταση από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, την οποία και μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην betsson. Πάμε να την αναλύσουμε.

2η Αγωνιστική για τη Γ’ κατηγορία του Nations League. Το Κόσοβο έβαλε φωτιά στον όμιλο στην πρεμιέρα, καθώς επικράτησε με 2-0 της Κύπρου εκτός έδρας. Τραγική η εικόνα του Κοσόβου στο πρώτο μέρος, στάθηκε τυχερό που δε δέχτηκε γκολ, άλλαξε πλήρως την παρουσία του στο δεύτερο 45λεπτο. Έβγαζε τη μία φάση μετά την άλλη, είχε σε τρομερά κέφια τους Ζέγκροβα, Μουρίτσι και Ράσιτσα, χαρακτηριστικό είναι ότι τελείωσε με 18 τελικές προσπάθειες, οι 16 εκ των οποίων στο δεύτερο μέρος! Σημάδι ανάκαμψης έπειτα από μια πολύ κακή πορεία στα προκριματικά του Μουντιάλ, εκεί κέρδισε μόλις ένα ματς, πήρε δύο ισοπαλίες με την Ελλάδα, τερμάτισε με πέντε βαθμούς. Σκόραρε μόλις 5 γκολ!

Από την πλευρά της η Ελλάδα δεν έθελξε με την παρουσία της, ωστόσο είχε σοβαρότητα και πειθαρχία, πήρε αυτό που ήθελε στο Μπέλφαστ το βράδυ της Πέμπτης, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 1-0. Ήταν το τρίτο ματς με τον Πογιέτ στον πάγκο, πρώτο επίσημο, ήταν η δεύτερη νίκη με σκορ 1-0, δεύτερη φορά που η Ελλάδα κρατά το «μηδέν», δείχνει ότι δίνει έμφαση στο κομμάτι της άμυνας και του ελέγχου του ρυθμού. Περιμένουμε πως και σήμερα οι δύο ομάδες θα είναι προσεκτικές, τη στιγμή που τα μεταξύ τους παιχνίδια μένουν πάντα χαμηλά και “βλέπουμε” ότι το σκορ δεν θα ξεφύγει.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Κυριακής!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment