PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: “Μπλε” για αστέρια, άλμα σωτηρίας η Τορίνο – 3αδα “φωτιά” στο 6.43!


Γεμάτο με αγώνες που έχουν το ενδιαφέρον τους είναι το κουπόνι της Τρίτης (18/05), ιδίως για τα δεδομένα της μέρας. Το Betarades.gr έχει διαλέξει μια τριάδα για να σας στείλει στο ταμείο.

Θα ασχοληθούμε με επιλογές από την Αγγλία, την Ιταλία και την Ισπανία. Μπορείτε να δείτε και δυνατά Προγνωστικά NBA στην ιστοσελίδα μας. Πάμε στα προγνωστικά μας για σήμερα.

Το προβάδισμα στην Τσέλσι

Κάνουμε την αρχή στις προτάσεις μας με την Αγγλία και την Premier League, εκεί όπου στις 22:15 η Τσέλσι υποδέχεται την Λέστερ για την 37η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν εκδίκηση για την προ ημερών ήττα τους (0-1) στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας και την απώλεια του τίτλου. Αλλά και να περάσουν την αντίπαλό τους στη βαθμολογία. Με το ίδιο σκορ, πάντως, ηττήθηκαν και στην τελευταία τους αναμέτρηση στο πρωτάθλημα από την Άρσεναλ. Ακόμη, νιώθουν πλέον την πίεση και της Λίβερπουλ στη μάχη για μια θέση στο Champions League, καθώς βρίσκονται μόλις στο +1 από την ομάδα του Κλοπ. Διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στη κατηγορία, έχοντας δεχτεί μόλις 33 γκολ σε 36 αγώνες.

Τα πανηγύρια για την κατάκτηση του FA Cup δεν έχουν κοπάσει στη Λέστερ, που βρίσκει και πάλι απέναντί της την Τσέλσι, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Είχε προηγηθεί ακόμα μια σπουδαία νίκη (1-2) στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που τη διατήρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της, πάντως, για την Premier League, δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την Τσέλσι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να παραμείνει στην προνομιούχο πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Μπορεί έστω και δύσκολα να τα καταφέρει, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Θα στηρίξουμε τον άσο σε απόδοση 1.78.

Μπορεί η Τορίνο

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την Ιταλία και τη Serie A, με εξ αναβολής παιχνίδι για την 25η αγωνιστική και τη Λάτσιο να φιλοξενεί την Τορίνο στις 21:30.

Οι “λατσιάλι” προέρχονται από ήττα (2-0) στο ντέρμπι με τη Ρόμα. Αποτέλεσμα που εκμηδένισε κάθε πιθανότητα να διεκδικήσουν μια θέση στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Αυτή ήταν η δεύτερή τους ήττα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, μετα από την εκτός έδρας (2-0) από τη Φιορεντίνα. Μετράει, πάντως, ένα εντυπωσιακό νικηφόρο σερί 12 αγώνων στο πρωτάθλημα. Πρώτος σκόρερ της είναι ο Ιμόμπιλε,που έχει σημειώσει 20 γκολ ενώ έχει μοιράσει και έξι ασίστ.

Οι παίκτες και ο προπονητής της Τορίνο θα θέλουν να… ξεχάσουν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, καθώς ηττήθηκαν με 0-7 από την Μίλαν και με 4-1 από τη Σπέτσια. Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθεί να κρατάει στα χέρια της την παραμονή στην κατηγορία, καθώς χρειάζεται έναν βαθμό για να την εξασφαλίσει και μαθηματικά. Έχει δύο ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1) απέναντι σε Μπολόνια και Βερόνα, στις τρεις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

Η Τορίνο θέλει οπωσδήποτε να πάρει βαθμό ή βαθμούς στην έδρα της Λάτσιο, προκειμένου να “κλειδώσει” τη σωτηρία της. Δύσκολο το έργο της απέναντι σε μια ανώτερη ομάδα, μεγάλο, όμως και το κίνητρο.

Θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.90.

“Ξεσπάει” η Μάλαγα

Περνάμε και στη μπασκετική επιλογή της ημέρας, που έρχεται από το ισπανικό πρωτάθλημα. Στις 22:15 η Χιπουσκόα αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Μάλαγα για την 37η αγωνιστική.

Έχει υποβιβαστεί πλέον μαθηματικά η Χιπουσκόα, μετά και την ήττα της με 81-63 από την Μπασκόνια. Δεν έχει πια κάποιον στόχο και έρχεται στο ματς με κακή ψυχολογία. Έχει χάσει εννιά φορές στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Ανεβασμένη δείχνει η Μάλαγα, που επιβλήθηκε κόντρα στην Μπασκόνια εκτός με 79-70. Η ομάδα του Κατσικάρη πρέπει να πετύχει νίκες σε συνδυασμό με απώλειες της Ανδόρας για να εξασφαλίσει θέση στην 8αδα.

Η Μάλαγα εμφανίζεται φορμαρισμένη και αποφασισμένη, απέναντι σε αντίπαλο που έχει αποχαιρετήσει οριστικά την κατηγορία. Στον προηγούμενο μεταξύ τους αγώνα είχε πετύχει πολλά καλάθια και μπορεί να το επαναλάβει.

Επιλογή μας αποτελεί το Over 87.5 της Μάλαγα σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment