PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Άλμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός, “τρένο” η Ρέιντζερς- τριάδα “φωτιά” στο 8.7!


H συναρπαστική δράση των διασυλλογικών διοργανώσεων συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη (18/02) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατά προγνωστικά Europa League και μία επιλογή από την Euroleague!

Πολύ δυνατά ζευγάρια κατά μήκος της Ευρώπης και έντονο ελληνικό ενδιαφέρον στον αγώνα Ολυμπιακός – PSV Αϊντχόφεν! Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Εμπιστοσύνη στον Ολυμπιακό

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις από το “Γ.Καραϊσκάκης”, όπου στις 19:55 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την PSV Αϊντχόφεν για τη φάση των “32” στο Europa League.

Την Κυριακή οι ερυθρόλευκοι δέχθηκαν την πρώτη εγχώρια ήττα της σεζόν στα χέρια του Παναθηναϊκού με 2-1. Πλήρωσαν το νωχελικό ξεκίνημα στον αγώνα για το 1-0 του Μαουρίσιο, το μεγάλο λάθος του Σα στο 2-0 του Σανκαρέ και την αστοχία στις τελικές προσπάθειες μετά το 2-1 του Ελ Αραμπί στο 82’. Παρά την ήττα η ομάδα του Μάρτινς είναι “αγκαλιά” με το πρωτάθλημα, αφού διατηρεί απόσταση 14 βαθμών από τους διώκτες της. Μετά από μία απογοητευτική συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, οι Πειραιώτες φιλοδοξούν σε μία βαθιά πορεία στο Europa League.

Από άσχημο αποτέλεσμα για το εγχώριο πρωτάθλημά της προέρχεται και η PSV. Το Σάββατο γκέλαρε στην έδρα της αδύναμης Ντεν Χάαγκ (2-2) και βλέπει τον τίτλο να κάνει φτερά. Κατάφερε να ανατρέψει προσωρινά το προβάδισμα των γηπεδούχων με δύο γκολ του Μάλεν, αλλά στο 93ο λεπτό δέχθηκε γκολ – μαχαιριά και η διαφορά από τον Άγιαξ πήγε στους 6 πόντους, με τον “αίαντα” να έχει και παιχνίδι λιγότερο. Όσον αφορά το Europa League, οι Ολλανδοί τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο με Γρανάδα, ΠΑΟΚ και Ομόνοια, έχοντας μία ήττα (4-1 στην Τούμπα) και μία νίκη (3-2 εντός) απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Έμπειρος σε τέτοιου είδους αγώνες ο Ολυμπιακός και πολύ πιο συμπαγής στην άμυνα, περιμένουμε να πάει το ματς στο τέμπο που επιθυμεί και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τη ρεβάνς.
Επιλογή ο άσος στο 2.25. 

“Τρένο” η αρμάδα του Τζέραρντ

Από το “παράθυρο” των αγωνων στις 22:00, ξεχωρίζει στοιχηματικά το παιχνίδι Αντβέρπ – Ρέιντζερς.

Οι Βέλγοι προκρίθηκαν ως δεύτεροι από τον όμιλό τους, με 12 πόντους συγκομιδή, πίσω από την Τότεναμ και μπροστά από ΛΑΣΚ Λιντζ και Λουντογκόρετς. Εντός των τειχών βρίσκονται στη 2η θέση της Jupiler League, αλλά πολύ μακριά από την κορυφή (-13)! Στο τελευταίο της παιχνίδι, η Αντβέρπ αναδείχθηκε ισόπαλη στη Λιέγη απέναντι στη Σταντάρ, με το τελικό 1-1 να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο. Είχε προηγηθεί η ήττα από την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ με 3-1 για το θεσμό του Κυπέλλου.

Η Ρέιντζερς είναι μία από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης τη φετινή σεζόν! Εντός των συνόρων έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά το πρωτάθλημα εδώ και πολύ καιρό! Με ρεκόρ 25-4-0 και συντελεστή τερμάτων 69-8 είναι στο +15 από τη Σέλτικ! Εντυπωσιακή ήταν η εικόνα της και στον όμιλο του Europa, όπου τερμάτισε 1η με 14 πόντους, μπροστά από Μπενφίκα, Σταντάρ Λιέγης και Λεχ Πόζναν. Μοναδική της ήττα όλη τη σεζόν το 3-2 από τη Σεντ Μίρεν για το Κύπελλο!

Ασταμάτητη η ομάδα του Τζέραρντ, δικαιολογημένα προσφέρεται ως φαβορί και στην Αμβέρσα, την ώρα που οι γηπεδούχοι θα έχουν και σημαντικές απουσίες.
Ποντάρουμε στην ανώτερη ομάδα, επιλέγουμε το διπλό της Ρέιντζερς σε απόδοση 1.95. 

Με φόρα η Αρμάνι

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με Euroleague και την αναμέτρηση Αρμάνι Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η Αρμάνι κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας, σκορπίζοντας στο διάβα της Ρέτζιο Εμίλια, Βενέτσια και Πέζαρο και επιστρέφει στην Ευρωλίγκα με σούπερ μομέντουμ. Εκεί βρίσκεται στην 3η θέση με ρεκόρ 15-8 και θέλει να εξασφαλίσει τη θέση της στην πρώτη 4αδα.

Η Μακάμπι από την άλλη χρειάζεται υπερβάσεις για να προλάβει τα playoffs, αφού βρίσκεται στην 13η θέση με ρεκόρ 10-12 και πιο πρόσφατο αποτέλεσμα την ήττα στην Πόλη από τη Φενέρ.

Η Αρμάνι έρχεται με φόρα από την κατάκτηση του Κυπέλλου, είναι πιο ποιοτική ομάδα και θα την εμπιστευτούμε στον άσο με -4.5 χάντικαπ σε απόδοση 2.00. 

Το Betarades.gr πάντα παρών στις μεγάλες ευρωπαϊκές μάχες των ελληνικών ομάδων, προαναγγέλει τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού από το κανάλι μας στο Youtube. Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε την ανάλυση του Ολυμπιακός – PSV Αϊντχόφεν.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment