PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» συστήνεται το Περιστέρι του Σπανούλη


Το Περιστέρι συστήνεται στον κόσμο του στο 3ο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», που διοργανώνει η ΚΑΕ τιμώντας τη μνήμη ενός σπουδαίου αθλητή του Συλλόγου, το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Για το τουρνουά στη μνήμη του σπουδαίου αθλητή του συλλόγου μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γιώργος Πανταζόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Αυτό το διήμερο το Περιστέρι τιμά έναν σπουδαίο αθλητή, ένα παιδί της πόλης μας που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Η διοίκηση της ΚΑΕ από την πλευρά της θα κάνει πάντα το καλύτερο δυνατό για να μην χαθεί η μνήμη του Νίκου Φάσουρα. Ελπίζουμε να γίνουν ωραία παιχνίδια και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να απολαύσει το μπάσκετ».

Η παρουσία της ρουμανικής Κλουζ Ναπόκα, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου, όπου οι φίλοι του Συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Σπανούλη.

Ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, καθώς μπαίνουμε σιγά-σιγά στην τελική ευθεία για τις επίσημες υποχρεώσεις.

Το πρόγραμμα του 3ου τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»

Σάββατο 17/9

Α. ΑΕΚ – Κλουζ 15:00

Β. Περιστέρι – ΠΑΟΚ 17:30

Κυριακή 18/9

Ηττημένος Α’ – Ηττημένος Β’ 15:00

Νικητής Α’ – Νικητής Β’ 17:30.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment