PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Στο πλευρό του Α. Παχατουρίδη ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Ψυρόγιαννης (video)


Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου με την δημοτική παράταξη της Διοίκησης «Με την Κοινωνία Μπροστά»…

Την επανεκλογή του με την δημοτική παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη «Με την Κοινωνία Μπροστά» θα διεκδικήσει ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου, Ηλίας Ψυρόγιαννης.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014, ο κ. Ψυρόγιαννης μετά από συζήτηση που είχε με τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, του τόνισε πως θα σταθεί στο πλευρό του και θα διεκδικήσει την επανεκλογή του με την παράταξη «Με την Κοινωνία Μπροστά».

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης ανέφερε ότι «Ο Ηλίας Ψυρόγιαννης προέρχεται από μια οικογένεια που έχει πολύ βαθιές ρίζες στην πόλη μας. Είναι ένας άνθρωπος που έχει υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση με ήθος και ευπρέπεια και ειδικά σε αυτή τη δύσκολη εποχή που η κάθε οικογένεια βιώνει πρωτόγνωρες δυσκολίες, εμείς στο Περιστέρι έχουμε προτάξει την ενότητα. Το να πορευτούμε μαζί με ένα άνθρωπο σαν τον Ηλία Ψυρόγιαννη είναι ιδιαίτερη τιμή για την παράταξη».

Ο κ. Ψυρόγιαννης από την πλευρά του τόνισε ότι «Αν δεν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, όσο και αν αντίθετες είναι οι αντιλήψεις που υπήρξαν, τότε δεν θα έχουμε μέλλον. Ότι έχω κάνει είναι από την ψυχή μου για την πόλη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο και όλα τα παιδιά της παράταξης διότι με δέχτηκαν με σεβασμό και θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του Περιστερίου από όποιο πόστο και αν βρεθώ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment