Δυτική Αθήνα

Στο πλευρό των πυρόπληκτων η Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας

Με άμεσες ενέργειες έπειτα από πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Τις προηγούμενες μέρες η Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθηνών τέθηκε άμεσα και έγκαιρα σε λειτουργία ως σημείο τροφοδοσίας και συγκέντρωσης τροφίμων για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας.

Η ανταπόκριση των πολιτών και των επιχειρήσεων ξεπέρασε κάθε προσδοκία στο κάλεσμα της Περιφέρειας Αττικής για τη στήριξη στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές με συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Οι προσφορές συνεχίζονται, επιδεικνύοντας η κοινωνία μας το ανθρώπινο και αλληλέγγυο «πρόσωπό» της σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, που βιώνει παράλληλα και την πανδημία του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν συσκευασμένα τρόφιμα έτοιμα για κατανάλωση, νερά, κονσέρβες όλων των ειδών, ισοτονικά ποτά, μπάρες δημητριακών, χαρτί υγείας και κουζίνας, μωρομάντηλα, παιδικές πάνες, φαρμάκα, γάζες, φυσιολογικοί οροί, φυσικά δάκρυα, κρέμες και σπρέι για εγκαύματα, παυσίπονα, σκυλοτροφές – γατοτροφές.

Ο Αντιπεριφερειάρχης του Δυτικού Τομέα Αθηνών, Ανδρέας Λεωτσάκος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη θερμή ανταπόκριση των ανώνυμων πολιτών και των φορέων, που με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης στέκονται δίπλα στους πυροπαθείς.

Θέλησε να ευχαριστήσει, επίσης, για την προσφορά ειδών το Σωματείο Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων Δυτικής Αττικής, για τη μεταφορά των ειδών την «ΕΛΤΑ Courier» και την Εθελοντική Ομάδα Πολιτών Περιστερίου «ΕΟΠΠ» και για τη βοήθεια στη συλλογή ειδών γνωστή επιχείρηση καφέ στο Μπουρνάζι.

Related posts

Δυνατά χτύπησε και φέτος η καρδιά της ελληνικής jazz στον Δήμο Ιλίου

Peristeri News

Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»: Βιοκλιματική «έξυπνη» ανάπλαση της κεντρικής διαδρομής

Peristeri News

Ξεκινά άμεσα η ανέγερση του 8ου Γυμνασίου Ιλίου

Peristeri News

Leave a Comment