PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Στο Περιστέρι το μεγαλύτερο υπαίθριο αρτοποιείο (photo)


Μια μεγάλη γιορτή ετοιμάζεται για το επερχόμενο τριήμερο στο Άλσος Περιστερίου που θα συγκεντρώσει τα βλέμματα των κατοίκων στο Περιστέρι και όχι μόνο.

Όσοι βρέθηκαν σήμερα στο πάρκο της πόλης είδαν τις εργασίες να είναι πυρετώδεις με σκοπό την προετοιμασία των εκδηλώσεων στο θέατρο “Τέχνη στην πέτρα”.

Μάλιστα σύμφωνα με τους ιθύνοντες της εκδήλωσης, όσοι βρεθούν στις 24,25 και 26 Σεπτεμβρίου στο Άλσος Περιστερίου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το μεγαλύτερο υπαίθριο αρτοποιείο που έχει υπάρξει στην Ελλάδα.

img_2335

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

  • Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, ώρες 18:00 – 23:00: Γιορτή Ψωμιού – Μαθαίνουμε πως και από ποιους παρασκευάζεται το φρέσκο ψωμί. Το πρώτο αίθριο βιοτεχνικό αρτοποιείο θα παρασκευάζει παρουσία του κοινού, φρέσκο ψωμί, που θα διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ στους παρευρισκομένους.
    Ώρα 20:00 Συναυλία Λύραυλος – 3 Χιλιετίες Ελληνική Μουσική – Μια πανδαισία ήχων 30 αρχαιοελληνικών οργάνων και με εξαίσιες φωνές μας ταξιδεύουν στην Αρχαία και Νεότερη Ελλάδα. Συμμετέχει η χορωδία “Μουσική Αργώ” του Παντελή Γούσα.
  • Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, ώρες 18:00 – 23:00: Γιορτή Ψωμιού – Μαθαίνουμε πως και από ποιους παρασκευάζεται το φρέσκο ψωμί. Το πρώτο αίθριο βιοτεχνικό αρτοποιείο θα παρασκευάζει παρουσία του κοινού, φρέσκο ψωμί, που θα διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ στους παρευρισκομένους.
  • Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ώρες 10:00 – 23:00: Γιορτή Ψωμιού – Μαθαίνουμε πως και από ποιους παρασκευάζεται το φρέσκο ψωμί. Το πρώτο αίθριο βιοτεχνικό αρτοποιείο θα παρασκευάζει παρουσία του κοινού, φρέσκο ψωμί, που θα διατίθεται δωρεάν στους παρευρισκομένους. Επίσκεψη μαθητών από τα σχολεία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment