PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στο Περιστέρι θα παιχτεί η πρόκριση για τον Ατρόμητο


Ο Ατρόμητος απόκτησε μικρό προβάδισμα έναντι του Παναθηναϊκού για την πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στους προημιτελικούς, οι Περιστεριώτες απέσπασαν 0-0 στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας από τον Παναθηναϊκό και, πλέον, όλα θα κριθούν στο Περιστέρι στις 10 Φεβρουαρίου.

Το πρώτο μέρος στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ήταν πολύ «φτωχό» σε φάσεις. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά η ομάδα που ήλεγχε το ματς ήταν ο Ατρόμητος. Με πάρα πολύ «σφικτή» μεσαία γραμμή η ομάδα μας έκλεισε όλους τους διαδρόμους προς την εστία και δεν επέτρεψε να βγάλουν ούτε μία «καθαρή» ευκαιρία σε όλο το πρώτο μέρος.

Ο Ατρόμητος στο 17΄ στην πρώτη του αντεπίθεση έφτασε κοντά στην επιτυχία με το δυνατό σουτ του Ναπολεόνι μέσα από την περιοχή να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Στιλ.

Η τελευταία καλή φάση στο πρώτο μέρος ανήκε στον Ατρόμητο. Οι παίκτες του Δέλλα άλλαξαν γρήγορα τη μπάλα στο 37΄ μετά από φάουλ που κέρδισαν, ο Ναπολεόνι μπήκε στην περιοχή κι έπιασε το σουτ, αλλά με σωτήρια προβολή ο Τελάντερ απέτρεψε την πορεία της μπάλας προς την εστία του Στιλ.

Η είσοδος των Εβαντζελίστα και Κλωναρίδη στο 61΄ έδωσε για λίγα λεπτά πιο γρήγορο ρυθμό στον Παναθηναϊκό, που είχε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Βραζιλιάνο να προηγηθεί, αλλά ο Μπάρκας έκανε μεγάλη επέμβαση στο 77΄, ενώ οι παίκτες μας ήταν εκείνοι που απείλησαν πρώτοι στην επανάληψη με τον Στιλ να κάνει την απόκρουση του αγώνα στο 53΄ στο σουτ του Ούμπιντες..

Ο Ατρόμητος δεν κινδύνευσε σε άλλη φάση, είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κουτρουμπή στο 88΄ (κτύπησε εκτός φάσης τον Κεϊτά).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Πράνιτς, Ζέκα, Εσιέν (61′ Εβανζελίστα), Αμπέντ (84΄Λαγός), Μπουμάλ, Καλτσάς (61′ Κλωναρίδης), Πέτριτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Ουσέρο, Στόιτσεφ (84′ Λημνιός), Κειτά, Ουμπίδες, Ναπολεόνι (89′ Λε Ταλέκ), Παπαδόπουλος (72′ Μπρίτο).

https://www.youtube.com/watch?v=ptKADv5t0HU

Ναπολεόνι: Μπορούμε την πρόκριση

Ο Στέφανο Ναπολέονι μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στην ρεβάνς και στην πρόκριση. «Δείξαμε πως μπορούμε, Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, θέλαμε αποτέλεσμα και το 0-0 είναι καλό. Τώρα θα πάμε στο δεύτερο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση. Κάτι μας λείπει όχι μόνο τύχη. Σε κάποια παιχνίδια θα μπορούσαμε να ήταν διαφορετικά. Δεν τα παρατάμε και συνεχίζουμε», είπε ο Ιταλός επιθετικός.

Τρ. Δέλλας: Καλό αλλά ύπουλο σκορ

Ο προπονητής μας μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Έγινε ένα παιχνίδι δυνατό, που είχε τακτική μέσα. Ήταν φανερό πως και οι δύο ομάδες ήθελαν το μηδέν πίσω. Θεωρητικά πήραμε καλό αποτέλεσμα. Είναι ύπουλο σκορ και όταν ξέρεις πως θα βρεις τον Παναθηναϊκό, μια ομάδα ποιοτική που με την έλευση του Στραματσόνι έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, μόνο ήσυχος δεν μπορώ να είμαι. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά μου και πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα γιατί είμαστε πολύ πίσω. Συγχαρητήρια στα παιδιά μου».

Σ. Φυτανίδης: Κρίθηκε στις δυνατές μονομαχίες

Από την πλευρά του ο Σωκράτης Φυτανίδης επισήμανε: «Ήταν ένα παιχνίδι σκληρό. Βάσει του αποτελέσματος κρίθηκε στις δυνατές μονομαχίες. Είναι ένα αποτέλεσμα δίκαιο. Για εμάς προέχει να ξεκουραστούμε. Είμαστε στην μέση μιας καταιγίδας που δυστυχώς έχει ξεσπάσει. Είναι θετικό ότι αντιδράσαμε μετά την ήττα εντός έδρας. Υπάρχει εμπιστοσύνη και δυνατότητα να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Δείξαμε πως έχουμε το σθένος να αλλάξουμε την κατάσταση που έχουμε βρεθεί».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment